Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en
 • Újabb LessLoss kábel és hifi kiegészítő teszt!
  2022. MÁRCIUS 07.

  Újabb LessLoss kábel és hifi kiegészítő teszt!

  Friss LessLoss kábel teszt olvasható az enjoythemusic.com oldalán, de a szerző más hifi kiegészítőket is kipróbált, amelyek újdonságnak számítanak a litván cég kínálatában!

  Rick Becker, az USA-ban hiteles és közvetlen stílusa által egyre népszerűbb Enjoy The Music c. blog szerkesztője az alábbi LessLoss termékeket próbálta ki hifi rendszerében:

  Néhány részlet abból, amit Rick megosztott olvasóival:

  • „Minőségi előre lepésben nagyjából mindegyik LessLoss termék következetesen épített egymásra”
  • „Az Entropic tápkábel határozottan megfontolandó.”
  • „Az Entropic Firewall 640X jelentősebb, mennyiségi előrelépést hozott”
  • „Akkor válik egyértelművé, ha észreveszed, hogy hiányzik. Ez a termékek kulcstényezője.”


  „Amíg nem vettem ki őket, addig nem tűnt fel, hogy mennyi zajt és torzítást távolítottak el. Amint ráállt a fülem, onnan kezdve már könnyen felismertem a képességeiket egy relatív gyors A/B összehasonlítással. Bizonyos értelemben ez az audiofillé válás folyamatának egy mellékága - megtanulni hallgatni, de magasabb szinten, mint korábban.”

  „A LessLoss nélkül volt a zenében volt a zenében egy bizonyos mennyiségű - én csak úgy szoktam hívni – „vad viselkedés”. Ezek a mikro villanások minden tónus élénél vagy az erősítő klippelésénél, illetve csilingelő hangoknál hallhatók voltak - apró kis torzítások, amit sokan „kásás” jelzővel szoktak illetni és emlékeztettek rá, hogy nem az igazi, hanem az elektronikusan reprodukált zenét hallom.

  „Az érzelmes csábítónőt egy polírozott jazz énekesnő hangja váltotta fel. Határozottan gyökeret vertem „itt és most” a zenehallgató székemben, pihentem és élveztem a zenét, tehermentesen bármilyen személyes drámától, csak megtapasztalva a zene szépségét. Kulcsfontosságú különbég, amire alkalmas a LessLoss. Pihenni és élvezni. Ennyire jók benne, ha nem éppen még jobbak is, mint bárki más.”


  „Ha Ön az audiofil végállomása közelében jár, akkor erősen ajánlom a LessLoss meghallgatását. Ez a litván cég sokkal több figyelmet érdemel az USA-ban.”


  Olvassa el az eredeti, angol nyelven írt cikket ide kattintva!


  Tudjon meg még többet a LessLoss termékekről, melyek részletes leírásokkal megtalálhatók webáruházunkban!