Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

Mikrofon kábel

Mikrofon kábelek egyedi hosszúságban

Ha Ön egyedi méretű kábelt szeretne készíttetni mikrofon, vagy egyéb stúdiótechnikai eszközök csatlakoztatásához (pl. elektromos gitár és gitárerősítők, keverőpultok stb.), akkor nálunk jó helyen jár! Kínálatunkban különböző méretű, színű és szerkezetű KáCsa és Neotech mikrofonkábelek közül válogathat, melyek minőségi OFC réz vezetőt és árnyékolást tartalmaznak. Az itt szereplő kábelek mindegyike rugalmas PVC köpennyel rendelkezik, aminek köszönhetően (megfelelően felszerelt csatlakozókkal, ideális használat mellett) hosszú évek múlva is megbízható működésre számíthat.

Mitől függenek a mikrofon kábel árak?

A kábelt elkészítheti Ön is, vagy kérheti, hogy budapesti műhelyünkben, technikus kollégánk szerelje fel a kívánt csatlakozókat. A KáCsa és Neotech mikrofonkábelekre szimmetrikus XLR papa/mama és 6,3 mm-es Jack dugók egyaránt illeszthetők. A technikus kollégánk általi csatlakozószerelés külön választható opció, melyet a csatlakozók adatlapján, a „szerelve kéri” kocka bepipálásával lehet kérni! A mikrofonkábel árakat tehát a csatlakozók minősége és azok esetleges szerelési díja is befolyásolhatja.

Mikrofon és gitár kábel rendelés menete

Az általunk forgalmazott mikrofonkábeleket megrendelheti tetszőleges hosszúságban, pillanatok alatt a webáruházunkból (a termék hosszát az adatlap megnyitását követően választhatja ki), vagy pedig személyesen, szaküzletünkben. Az elkészült mikrofon- vagy hangszerkábelt átveheti nálunk nyitvatartási időben, vagy természetesen kérhet futárszolgálattal történő házhozszállítást is.


Top ajánlat

Mikrofon kábel

Rendezés: ABC Népszerű Ár Akciós Kiemelt Új Megjelenítve: 1-24Összesen: 7 termék Lista nézet: