Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

RJ/E CAT (Ethernet)

Audió kábel vagy wifi?

A vezeték nélküli (wifi) hálózatok kényelmes megoldást jelentenek az Internetre való csatlakozáshoz, e-mailek és fájlok küldéséhez, fogadásához. Ha viszont magas felbontású média helyi hálózaton történő közvetítésére kerül sor, akkor a wifi kényelme jelentős kompromisszumokkal jár. Egyes router készülékek már 6 méteres távolságból is csak 85%-os adatvesztéssel képesek üzemelni. Ezek a veszteségek kimaradásokat okozhatnak az ön médiájának visszajátszásakor, magasabb szintű tömörítést tesznek szükségessé és összességében rontanak a kép/hangminőségen. Ráadásként minél több eszközt csatlakoztat otthoni vezeték nélküli hálózatához, annál jobban csökkenti az eszközök által elérhető sávszélességet.

Audióra optimalizált Ethernet kábelek

Az AudioQuest fémjelzett technológiái és anyagai segítenek az Ethernet kábelek gyengeségeit leküzdeni. A vezető anyag tisztasága, a szigetelés erőssége és az erek geometriája egyaránt befolyásolja a lejátszandó film vagy zene minőségét. Ahogy más digitális összekötő kábel szériáiban, a gyártó itt is a vezető anyag tisztaságával, a vezetőben lévő ezüsttartalom növelésével és a szigetelő rétegek fejlesztésével ér el egyre jobb eredményt. A csúcskategóriás modellek már tömör, tökéletesre polírozott ezüst (PSS) vezetőt és aktív zajelnyelő szigetelést (DBS) tartalmaznak.

Ethernet kábel teszt lehetőség

A jobb minőségű kábelek összességében tisztább hangzást, jobban elkülönülő részleteket és megnövelt dinamikai tartományt segítenek megjeleníteni. A topmodellek végére Telegärtner RJ45 csatlakozót szerelnek, amely minimalizálja az impedancia-egyenetlenségből eredő torzulást. A különbségek hamar felfedezhetők, akár Ön is meggyőződhet róla otthon, mivel a kínálatunkban lévő kábelek vásárlás előtt kipróbálhatók saját rendszerben is (az otthoni meghallgatásról bővebb információt kérhet munkatársainktól)!

Top ajánlat

RJ/E CAT (Ethernet)

Rendezés: ABC Népszerű Ár Akciós Kiemelt Új Megjelenítve: 1-24Összesen: 26 termék Lista nézet: