Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

Antenna kábel méterre

Kiábrándító az élmény, amikor a frissen vásárolt, nagy felbontású televízióját bekapcsolja és zajos, szemcsés képpel jelennek meg a tv csatornák. Ennél csak az bosszantóbb, amikor rádiót szeretne hallgatni és hiába rendelkezik minőségi hangfalakkal, a zene csak torz sziszegő zaj kíséretében szólal meg. Az ilyen jellegű problémát sokszor a gyenge minőségű, fillérekért kapható belépőszintű antenna kábel okozza. Egy kifinomult sztereó vagy házimozi rendszer tudását jelentősen visszafoghatja pár méter vezeték. Ha Ön is tapasztalja a fenti problémát, érdemes kicserélni az antenna kábelt jobb minőségűre.

A legjobb antenna kábel típusok egy helyen

Kínálatunkban megtalálhatja a Németországban gyártott, extrán árnyékolt KáCsa KCE-HDTV antenna kábelt, amely olcsóbb vetélytársait felülmúló kép vagy hangminőséget eredményez. Hátránya, hogy a négyszeres árnyékolás miatt kicsit merevebb, mint a filléres opciók, ezért szűk helyeken, élesen kanyarodó kábelcsatornákban nehezebb elvezetni, egy kis plusz helyet kell neki biztosítani. Maximalisták csemegézhetnek AudioQuest antenna kábel választékunkból. Az amerikai cég kábelei tisztább anyagú rézvezetőt tartalmaznak, ami rádióműsor hallgatásakor segít a dinamikusabb, tisztább hangzásban, tévénézés esetén pedig az élénkebb színek megjelenítésében.

Koaxiális antenna kábel vásárlás menete

A lenti terméklistában méterre kapható antennakábelek közül válogathat. Ez azt jelenti, hogy Ön döntheti el, milyen hosszúságot szeretne. A termékre kattintva, annak oldalán egy bekeretezett mezőbe írja be, hogy mekkora legyen a levágott vezeték! Centiméteres pontossággal beírható a kívánt méret. Egy dobra általában legfeljebb 100 méter antennakábel fér el, tehát egyetlen darabban maximum ilyen hosszúságot rendelhet. A termék oldalán a raktárkészlet elérhetőségét is feltüntetjük. Ha van raktáron, akkor a megrendeléstől számított 1-2 munkanapon belül szerződött futár partnerünk kiszállítja Önnek antenna kábelét, Magyarország egész területén. Külföldre is szállítunk, ezesetben a fuvardíj és a szállítási határidő változik.

Készre szerelt antennakábelt szeretne?

Fontos, hogy a lentebb felsorolt kábelek csatlakozóvéget még nem tartalmaznak. Ha csatlakozókat is szeretne a kábel mellé, akkor tekintse meg tv csatlakozó választékunkat! Összeszerelheti sajátkezűleg, vagy ha dugók adatlapján a „Szerelve kéri?” sor alatt bepipálja az „Igen, kérem” opciót, akkor készre szerelve fogja megkapni új antennakábelét!

Top ajánlat

Antenna kábel méterre

Rendezés: ABC Népszerű Ár Akciós Kiemelt Új Megjelenítve: 1-24Összesen: 4 termék Lista nézet: