Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

Hálózati dugó

Audiofil tápcsatlakozók - mire valók?

Az erős középkategóriától a high end szintig, jelentőséget kap minden alkatrész, amelyen az elektromosság áthalad. Ezért használnak a maximalista, audiofil koncepciókat követő gyártók és DIY hifi építők egyaránt minőségi csatlakozókat és aljzatokat. A kínálatunkban szereplő hálózati dugók audiofil minőségű tápkábel építésre szolgálnak. A minőség nemcsak a teljesítményre, hanem a tartósságra is értendő. Egy magas vezető keresztmetszetet tartalmazó hifi tápkábel teljes külső átmérője akár 1,5-2 cm is lehet. Ahhoz, hogy egy ilyen vastag és nehéz kábelt tartós, biztonságos módon lehessen a konnektorba dugni, masszív, speciális felépítésű csatlakozóra van szükség.

Mitől függenek a hálózati dugó árak?

A hagyományos, összekötő kábelekhez tervezett csatlakozókhoz hasonlóan a hálózati dugók ára is a felhasznált anyagoktól és technológiáktól függ. Az olcsóbb típusok egyszerűbb ötvözetből készült vezetőelemeket tartalmaznak. A drágább modelleknél (gyártótól függően) monokristályos réz vagy demagnetizált foszfor-bronz vezetőket alkalmaznak jobban felületkezelt (pl. ródium bevonatú) érintkezőkkel.

Megjegyzés: Jó tudni, hogy a tápkábel (és vele együtt a csatlakozók) hiába kiváló minőségű, hogyha az alap tápellátás nincsen megfelelően kontrollálva. Audiofil tápkábel készítésben tehát azután érdemes gondolkozni, ha az Ön Hi-Fi, vagy házimozi hangrendszerének tápellátása (pl. tápelosztó) az adott készüléklánc arányaival megfelelő minőségi szintet képvisel.

Ha szereléssel kívánja megrendelni a csatlakozót, nyissa meg a termék adatlapját (a termék nevére kattintva) és pipálja be a 'szerelve kéri' kockát!

Top ajánlat

Hálózati dugó

Rendezés: ABC Népszerű Ár Akciós Kiemelt Új Megjelenítve: 1-24Összesen: 30 termék Lista nézet: