Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

Belső kábel

Belső kábelek hangfalhoz és egyéb hifi eszközökhöz

A hagyományos hangfalkábel és összekötő kábel típusok mellett egyre népszerűbb a „Hook-up-wire” termékkörünk is, különösen DIY Hi-Fi építők, illetve önkéntes audiofil készülékgyártók körében. A belső kábel olyan jelátviteli elem, amely (ahogy neve is sugallja) audió eszközök belső alkatrészeinek, csatlakozási pontjainak, áramköreinek összekötésére szolgál. 

E célra lehet használni (és a tömeggyártásban gyakran használnak is, költségcsökkentési okkal) közönséges, olcsó fémdrótot is. Mivel azonban a jelútban lévő vezetőanyagok tisztasága befolyásolja a hangminőséget, a belső kábelezés is olyan részlet, amely (némi előzetes utánajárással és megfelelő keresztmetszetben) hozzájárul az igényes hangzáshoz. Belső kábelből készíthető analóg összekötő, vagy akár elektromos tápkábel is. Lelkes audiofilek és világhírű Hi-Fi gyártók évek óta elégedetten választják a Neotech termékeit. 

Mitől függenek a belső kábel árak?

Mint minden audiókábel esetében, ezúttal is elsősorban a felhasznált anyagok minősége (és mennyisége) befolyásolja az összeget. Az olcsóbb típusok PVC, a drágábbak pedig teflon szigeteléssel készülnek. Az általunk kínált Neotech belső kábelek monokristályos (OCC) rézvezetőt tartalmaznak. A topkategóriás típusok OCC ezüstből készülnek. A felhasználástól, illetve a kívánt akusztikai eredménytől függően választhat tömör/sodort vezetőjű, henger alakú, vagy lapos profilú belső változatok közül. Az itt felsorolt termékek mindegyike tetszőleges hosszúságban (A termék adatlapjára kattintva akár centiméteres pontossággal is megadhatja a kívánt méretet!) rendelhető. Válogasson webáruházunkban 0,05 mm2-től egészen 3,33 mm2 keresztmetszetig!

Top ajánlat

Belső kábel

Rendezés: ABC Népszerű Ár Akciós Kiemelt Új Megjelenítve: 1-24Összesen: 44 termék Lista nézet: