Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

Koax digitális audió kábel


A digitális kábel buktatói

Ismerős, amikor otthon hallgatja a zenét és úgy érzi, hogy valami hiányzik a hangból? Sokan nem tudják megnevezni, de érzik, hogy a hangminőség nem stimmel, pedig a készülékek és a hangfalak is audiofil szintűek. Mi lehet a gond? Sokszor az audio kábel okozza a bajt, ez alól a digitális kábel sem kivétel. De mi a csudáért nyúlna bele a hangba egy koaxiális vezeték? Hiszen csak egyesek és nullák mennek át rajta! Sajnos a digitális áramkörök is nagyon érzékenyek a jeltovábbítási hibákra, frekvenciákra és zavarokra.

Mit tesz a minőségi coaxial kábel?

A gyárilag csomagolt, standard fekete madzagok olyanok, mint egy figyelmetlen biztonsági őr. Eleget tesznek szerepüknek, de az ártó szándékú csínytevőket nem mindig képesek kiszúrni - ezért a jó jellel együtt „beengedik” a jelnek ártó gazfickókat, is. Az eredmény veszteséget okoz. Az ideális digitális kábel olyan, mint egy magasan képzett, éber biztonsági őr. Megvannak a kellő eszközei (minőségi rézből készült vezető, hatékony szigetelés és árnyékolás), amelyekkel segít a jó jelnek hatékonyan tovább jutni, miközben a zavarokat kizárja, vagy elhanyagolható szintűre csökkenti. Az eredmény? Az Ön hangrendszere semmit sem veszít korábbi hangkarakterének előnyeiből, csak még jobbá válik. A térhatás pontosabb, nagyobb és hitelesebb lesz. Az énekhang precízebben elhelyezkedik a térben. A dinamika és a basszus is több árnyalattal, részlettel gazdagodik. Csökken a magas frekvenciák harsány jellege, növekszik a természetesség érzete. Ilyen sokat számít a digitális kábel!

Digitális kábel teszt

Valamennyi kábelünket előzetes egyeztetés után, vásárlási kötelezettség nélkül otthon, saját rendszerében is kipróbálhatja, hiszen egy audio kábel tudásáról saját füllel a legjobb meggyőződni.


Top ajánlat

Koax digitális audió kábel

Rendezés: ABC Népszerű Ár Akciós Kiemelt Új Megjelenítve: 1-24Összesen: 25 termék Lista nézet: