Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en
 • Mit jelent a Bi-Wire hangfal bekötés?
  2022. ÁPRILIS 04. /

  Mit jelent a Bi-Wire hangfal bekötés?

  Az audiofilek mindig kutatnak új módszerek után, hogy a legtöbbet hozzák ki hangrendszerükből. Az évek alatt számos kreatív megoldást találtak a hangminőség javítására anélkül, hogy új hangfalakat kellene vásárolni. Két technika is elterjedt hangfal bekötés témában: a kettős kábelezés (Bi-Wire) és kettős erősítés (Bi-Amp). Egyik módszer sem kötelező, de egy magasabb kategóriás hangsugárzó esetén ezek használatával jobb hangzás érhető el. Most megosztjuk Önnel, hogy mit jelent a Bi-Wire, azaz kettős kábelezés, és van-e értelme ilyen technikát használni.
 • A megfelelő hangfal kábel bekötés
  2022. FEBRUÁR 22. /

  A megfelelő hangfal kábel bekötés

  Hogyan csatlakoztassuk a hangfalkábelt egy olyan hangsugárzóhoz, amely mögött kevés a hely? Az erősítőbe történő csatlakoztatáshoz banándugós, vagy sarus (villa) típusú csatlakozót érdemes választani? Mi a helyes hangfalkábel bekötés, ha bi-wire vagy kettős erősítés a cél? Most ezekre a kérdésekre igyekszünk közérthető választ nyújtani.
 • Minőségi csatlakozók Taiwan-ból!
  2019. SZEPTEMBER 09. /

  Minőségi csatlakozók Taiwan-ból!

  A legjobb audió kábel csatlakozókat szeretnénk biztosítani vásárlóinknak - azoknak is, akik valóban high end színvonalra vágynak. Ezért mostantól nálunk is megtalálhatóak az Aeco remek minőségű termékei!