Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

USB csatlakozó

USB csatlakozók digitális audió kábel készítéshez

Kínálatunkban aranyozott bevonatú, fémházas USB-A és USB-B csatlakozók is találhatók, elsősorban USB-s D/A konverter és számítógép közti digitális összekötő kábel készítéséhez. A hagyományos, fröccsöntött műanyag fejes USB csatlakozóktól eltérően a fémházas kivitel kevesebb elektromágneses zavart enged a jelbe jutni, ugyanakkor az ideális működéshez minőségi vezetőanyagot tartalmazó, jól árnyékolt kábel is szükséges. Utóbbi szintén található kínálatunkban, KCO-U-Cu és KCO-U-Ag néven!

Egyedi USB kábelt szeretne?

Válasszon a KáCsa Audió méterre kapható, kiváló minőségű OCC réz vagy ezüst vezetőjű USB kábelei közül (ugyanezek a modellek standard hosszúságokban, készre szerelve is megtalálhatók webáruházunkban)! Az USB A/B csatlakozókat felszerelheti Ön is otthon, vagy bízza a szerelést professzionális technikus kollégáinkra! Ha szereléssel kívánja megrendelni a csatlakozót, nyissa meg a termék adatlapját (a termék nevére kattintva) és pipálja be a ’szerelve kéri’ kockát!

Mágneses USB csatlakozó

Kínálatunkban (például telefon töltéshez kimondottan praktikus) mágneses USB kábelek is találhatók, melyekhez a külön megvásárolható, micro, USB-C és Lightning csatlakozók ugyanebben a menüben találhatók.

Top ajánlat

USB csatlakozó

Rendezés: ABC Népszerű Ár Akciós Kiemelt Új Megjelenítve: 1-24Összesen: 5 termék Lista nézet: