Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

HDMI kábel méterre

HDMI kábel méterre

Nagy segítség a HDMI kábel méterre azoknak, akiknek egyedi hosszúság kell, vagy nincsen elég helyük, hogy a falba, kábelcsatornába csatlakozóval együtt húzzanak be előre elkészített HDMI kábelt. A méterre kapható HDMI kábelre azután is felszerelhető a csatlakozó, hogy behúzták a falba, ezért praktikus megoldás egyedi installációkhoz és megkíméli a telepítő személy idegrendszerét.

Szerelhető HDMI kábel paraméterei

A kínálatunkban szereplő, méterre megvásárolható KáCsa HDMI kábel típusok digitális videó és hangjel továbbításra alkalmasak. A megjeleníthető kép felbontása 5 méteres hosszúságig 4K UHD is lehet. Fontos tudni viszont, hogy 5 méter fölött a KCE-HDMI és KCS-HDMI kábeleken csak Full HD (1920 x 1080) képpontos műsor jeleníthető meg. E típusok legfeljebb 20 méterig továbbítják a jelet, afölött nem használhatók. Ha Önnek nagy hosszúságú (10 méternél hosszabb), 4K-kompatibilis HDMI kábelre van szüksége, akkor az AudioQuest készre szerelt HDMI kábelei közül válogathat. A HDMI önmaga továbbítja a digitális hanginformációt is. Így sztereó, és többcsatornás térhatású hangformátumok egyaránt átküldhetők rajta a képpel együtt - egyetlen kábel segítségével.

Milyen dugóval szerelhető a méterre kapható HDMI kábel?

Ha egy HDMI kábel méterre kapható, akkor fontos szem előtt tartani a kábel vastagságát (teljes külső átmérő). Az itt szereplő, egyedi hosszúságban rendelhető termékek csak a HDMI-M nevű csatlakozóval szerelhetők. Ez a fém házas, masszív dugótípus kifejezetten a KáCsa HDMI kábelekhez készül. Pontos és stabil illeszkedést nyújt, hogy hosszú távon is biztonságos jelátvitelt biztosítson. A csatlakozó felszereléséhez szükséges eszközöket (krimpelő fogó, teszter) megvásárolhatja, vagy kis is bérelheti tőlünk. HDMI kábel szerszám bérlés esetén magyar nyelvű összeszerelési kézikönyvet is biztosítunk.

További kérdése van szerelhető HDMI kábel ügyben?

Keresse bizalommal munkatársainkat elérhetőségeink bármelyikén és készséggel állunk rendelkezésére! A méterre kapható HDMI kábeleket készre szerelve is megrendelheti tőlünk. Ezesetben csak annyit kell tennie, hogy a HDMI csatlakozó adatlapján bepipálja a „Szerelve kéri?” alatt az „Igen, kérem” opciót!

Top ajánlat

HDMI kábel méterre

Rendezés: ABC Népszerű Ár Akciós Kiemelt Új Megjelenítve: 1-24Összesen: 2 termék Lista nézet: