Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en
 • Kültéri hangfal telepítése a kertben 
  2022. AUGUSZTUS 12. /

  Kültéri hangfal telepítése a kertben 

  Nyáron egy kertben, tetőteraszon, erkélyen szuper partik, családi összejövetelek tarthatók. Esti meccsnézések, sütögetések vagy medence bulik alkalmával jól jöhet egy pár kültéri hangfal. Megfelelő hangrendszerrel kint is kellemes háttérzene, vagy akár kertmozi élmény is teremthető. Fontos azonban ügyelni a hangfalak szakszerű telepítésére, hogy egy hirtelen csapadék  ne okozzon kárt bennük. 
 • Milyen vastag hangfalkábelt vegyek?
  2022. MÁRCIUS 07. /

  Milyen vastag hangfalkábelt vegyek?

  Laikusként sokan azt feltételeznék, hogy minél vastagabb egy hangfalkábel, annál jobb. De biztos? A rövid válasz: nem feltétlenül. Hiába vastag egy hangfalkábel, ha belül rossz minőségű. Mai bejegyzésünkben megpróbáljuk a fenti kérdést praktikusan és hifis megközelítéssel, általánosan megválaszolni.
 • Milyen hangfalkábelt vegyek?
  2022. FEBRUÁR 07. /

  Milyen hangfalkábelt vegyek?

  Ez az egyik leggyakoribb kérdés, amelyet feltesznek szaküzletünkben. A rövid válasz: attól függ, hogy mihez szeretne hangfalkábelt vásárolni? A témában kevésbé jártas, hangrendszerüket építeni vagy fejleszteni kívánó érdeklődőknek most összegyűjtöttünk néhány támpontot, amelyek remélhetőleg segíteni fognak az ideális hangfalkábel kiválasztásában!