Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1149 Budapest, Fogarasi Út 19/E
Nyelv
hu en

Mélyláda kábel

Sub kábel választék - melyiket vegyem a sok közül?

A subwoofer, vagy magyarul mélysugárzó/mélyláda feladata, hogy egy hangrendszert mélyhangokkal egészítsen ki. Mélyládát használhat akkor, ha több/nagyobb/erősebb basszus visszaadás a cél és akkor is, ha pontosabb, integrált, térbe beolvadó, feltűnés mentes tér-élmény megteremtése. Természetesen itt is érdemes követni azt az arányosságot, ami pl. a hagyományos hangfalak és hangfalkábelek esetében érvényes. Egy belépőszintű mélysugárzóhoz például felesleges nagyon drága kábelt vásárolni, mivel az eredmény nem lesz harmonikus. Ugyanakkor egy profin megtervezett és gazdag tonalitású mélyláda szinte kivétel nélkül meghálálja, ha minőségi sub kábel kerül mögé!


Hogyan teszi „jobbá” a basszust egy minőségi subwoofer kábel?

Valójában egyik kábel sem „javít” a hangminőségen, hanem a jelveszteséget csökkenti. A cél, hogy a hifi vagy házimozi készüléktől küldött jel minél kevésbé torzuljon, amíg a sub bemenetéhez érkezik. Egy 500 forintos összekötő kábel is használható szubláda csatlakoztatására. A minőségi kábelek azonban többet megőriznek a mélyhang információból, így ön tisztább, gazdagabb, árnyaltabb basszus élményben részesülhet. Vásárlóink gyakran tapasztalják, hogy a jó kábel hatására megnövekszik a mélyhangok felbontása és a basszus „tere” is kiterjedtebb, tágasabb a vártnál. Igen, sokszor mindez egy pár méter hosszú kábelen múlik.


Egyedi szerelt mélysugárzó kábelt keres?

A lentebb felsorolt termékek fix hosszúságban vásárolhatók meg. Igény szerint azonban szívesen készítünk tetszőleges hosszúságú, kifejezetten minőségi mélyládák csatlakoztatására optimális kábeleket is. Az AudioQuest Husky/Wolf/Wild Dog modelljei tetszés szerint rendelhetők RCA vagy XLR dugóval. Szükség esetén speciális Neutrik (REL mélyládákhoz) csatlakozóval ellátott kábelt is rendelhet tőlünk!

Top ajánlat

Mélyláda kábel

Rendezés: ABC Népszerű Ár Akciós Kiemelt Új Megjelenítve: 1-24Összesen: 28 termék Lista nézet: