Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

HDMI csatlakozó

Szerelhető, krimpelő fogóval rögzíthető HDMI csatlakozó

Ha ön egyedi hosszúságú HDMI kábelt szeretne, vagy nincsen elég helye a falban, hogy a készkábelt csatlakozóval együtt behúzza, akkor nagy segítséget fog nyújtani szerelhető HDMI csatlakozónk! A minőségi, fémházas KáCsa HDMI-M dugót kifejezetten az általunk forgalmazott, méterre megvásárolható KáCsa KCE-HDMI és KáCsa KCS-HDMI kábelekhez terveztük (tehát más kábelekkel nem kompatibilis), amelyek hiánytalanul megfelelnek a HIGH SPEED HDMI® CABLE WITH ETHERNET tanúsítványnak. Szerelése forrasztás nélkül, krimpelő fogóval lehetséges. A HDMI csatlakozó szereléséről részletes videót is készítettünk, amely ide kattintva megtekinthető.
Megjegyzés: KCE-HH és KCS-HH HDMI kábeleink csak 5 méterig képesek UHD/4K felbontású képet megjeleníteni. 5 méteres hosszúság fölött csak legfeljebb Full HD képfelbontás jeleníthető meg.

Falba, panelba beépíthető HDMI aljzat

Ugyanebben a menüben találhatók beépíthető HDMI aljzatok is, amelyek praktikusak lehetnek konferenciatermek, prezentációs helyiségek vagy egyéb előadótermek audiovizuális telepítéséhez. Kérjük, hogy a beépíthető HDMI aljzatok képformátum kompatibilitását illetően érdeklődjön munkatársainknál!

Ha szereléssel kívánja megrendelni a KáCsa HDMI-M csatlakozót, nyissa meg a termék adatlapját (a termék nevére kattintva) és pipálja be a 'szerelve kéri' kockát!

Top ajánlat