Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

HiFi kiegészítők

Audió kellékek és hifi tuning eszközök széles választéka!

Legyen szó vadonatúj hangrendszer építéséről, vagy meglévő készüléklánc finomhangolásáról, kínálatunkban rengeteg szituációban, erősítőkkel, lejátszókkal, hangfalakkal és egyéb audió-videó komponensekkel alkalmazható kiegészítő közül válogathat! Ebben a termékkategóriában nemzetközileg elismert gyártók (például AudioQuest, Cardas, Furutech, LessLoss, Soundcare stb.) megoldásai találhatók, a belépőszinttől egészen a high end kategóriáig.


Audiofil kiegészítők feladata

Sokféle kelléket és kiegészítőt kínálunk, melyek része zavarszűrésre szolgál, de mellettük egyéb termékek is szerepelnek, melyek vibrációcsökkentésre vagy hatékonyabb jelátvitelre valók. A végső cél, hogy az Ön Hi-Fi vagy házimozi eszközei saját igényeinek megfelelő kép/hangminőséget nyújtsanak. Ehhez természetesen, első körben mindig a kulcsfontosságú komponenseket (szobaakusztika, hangfal, erősítő, forráskészülékek) érdemes jó alapokra építeni, utána kerülhet sor az opcionális finomhangolásra.


Vajon működni fog?

Az általunk forgalmazott, készleten lévő Hi-Fi kiegészítők nagy része (például tápelosztók, egyes vibrációcsökkentő eszközök, zavarszűrők stb.) előzetes egyeztetést követően kipróbálhatók otthon, saját rendszerben is, így vásárlás előtt Ön is meggyőződhet a kiszemelt termék képességeiről! A tesztelési lehetőségről, a kipróbálás feltételeiről kérjük, érdeklődjön szaküzletünkben!

Top ajánlat

HiFi kiegészítők

Rendezés: ABC Népszerű Ár Akciós Kiemelt Új Megjelenítve: 1-24Összesen: 100 termék Lista nézet: