Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

Audió kondenzátor

Kondenzátorok hifi építéshez

A fólia kondenzátor alapvető alkatrésze bármelyik hangsugárzónak és erősítőnek. Alapvető célján, vagyis az elektromos töltés tárolásán kívül a hangminőséget is sok esetben befolyásolja. Egy minőségi audió kondenzátor magasabb gyártási sztenderdek alapján, alacsony toleranciával készül annak érdekében, hogy évek, vagy akár évtizedek múlva is megbízható működést nyújtson.  A kondenzátorok többségén százalékosan jelölik a toleranciát, amely minél kisebb, annál jobb. Az alacsony tolerancia által a kapacitás ideális működtetés mellett nem változik meg jelentős mértékben, utóbbi ugyanis megváltoztatná a hifi készülékek tervezői által ideálisnak vélt frekvencia-visszaadást.

Audió kondenzátor minőségi szintek

Kínálatunkban minőségi Bennic és Intertechnik kondenzátortípusok találhatók. A Bennic márkát általában kedvező ár/érték aránya miatt választják, webáruházunk a gyártó polipropilén fóliás kiadásait tartalmazza 0,1-től egészen 68 µF kapacitásig. A német Intertechnik kondenzátorai kifejezetten high end igényekre készülnek. Található közöttük miniatűr bypass, valamint bipoláris fóliakondenzátorok is, mi elsősorban a minőségi rézből készült (True Copper Max), ezüstözött fólia tartalmú (True Silver) valamint olaj-papír (Paper Oil) típusokat forgalmazzuk. Az Intertechnik kondenzátorok magas árukért cserébe abszolút neutrális hangkaraktert és torzítástól mentes jeláteresztést biztosítanak.

Megjegyzés: a Bennic és az Intertechnik gyárt a lent felsorolt termékeken kívül más kapacitású fólia kondenzátorokat is, viszont azokat csak előzetes egyeztetéssel, egyedi rendelésre, hosszabb átfutási idővel tudjuk beszállítani. Köszönjük megértésüket!

Top ajánlat

Audió kondenzátor

Rendezés: ABC Népszerű Ár Akciós Kiemelt Új Megjelenítve: 1-24Összesen: 34 termék Lista nézet: