Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

Csatlakozók

Audió csatlakozó feladata

Csatlakozó választékunk minőségi termékek hatalmas választékából áll. Az általunk kínált dugók és aljzatok főleg az audió és videó iparág igényeinek kielégítésére készültek. Termékeink többnyire otthoni hifi és házimozi rendszerek, szórakoztató elektronikai eszközök csatlakoztatásához, valamint színpad- és stúdiótechnikai berendezések, egyedi installációk beüzemeléséhez alkalmasak. A tartós anyagokból készült, bizonyos esetekben különböző bevonatokkal is (nikkel, ezüst, arany, ródium, natúr) rendelhető csatlakozókkal remek kábelek építhetők, így hosszú évekre garantálják a biztonságos jelkapcsolatot. 

Mitől függenek az audió csatlakozó árak?

A belépőszinttől a high end kategóriáig igyekszünk optimális megoldást nyújtani. De mikor jó az olcsóbb és mikor érdemesebb drágábbat választani? Ha csak mechanikai megbízhatóság a cél, arra már a legolcsóbb termékeink is alkalmasak. A drágább csatlakozók az alacsonyabb jelveszteségből eredő akusztikai tulajdonságaik miatt kerülnek magasabb összegbe (például a magasabb kategóriás dugókra nikkelmentes eljárással hordják fel az aranyozott bevonatot, hogy ne tudjon mágnesesen feltöltődni a vezető test.) Előnyeiket hozzájuk illő, extra minőségű kábelekhez illesztve fejtik ki érezhetően. A drágább audió kábelek tisztább vezető anyagokat (pl. monokristályos réz, ezüst) tartalmaznak. Ha a legegyszerűbb bronz-ötvözetből készült csatlakozóval szerel fel egy magas minőségű audió kábelt, akkor a csatlakozó visszafoghatja a hangminőséget. A KáCsa Audió, Neotech, AudioQuest, Furutech cégek dugóit tudatosan úgy fejlesztették, hogy minél kevésbé „rontsák” azt a jelet, amit át kell küldeni a kábelen.

Milyen audió csatlakozót használjak saját kábeleimhez/eszközeimhez?

Kínálatunkban nem csak kábelre szerelhető hifi csatlakozók, hanem készülékekbe, erősítőkbe, hangfalakba beépíthető aljzatok is találhatóak. Sok esetben nyilvánvalóan az Ön tervezett költség határai lesznek mérvadók. Másfelől mechanikai szempontok is lehetnek fontosak, pl. kábel szerelésnél nem árt a csatlakozó bemeneti nyílását, azaz a legnagyobb támogatott kábel átmérő méretet ellenőrizni. A high end kategóriás termékeink között olyanok is találhatók, amelyek akár forrasztás nélkül, csavarozással is szerelhetők. Ha további tanácsra van szüksége, akkor technikusaink igyekszenek az elképzelésének leginkább megfelelő megoldást ajánlani. 

Budapesti szaküzletünkben igény esetén az általunk kínált csatlakozók kábelre történő szerelését is vállaljuk.

Ha szereléssel kívánja megrendelni a csatlakozót, akkor nyissa meg a termék adatlapját (a termék nevére kattintva) és pipálja be a "szerelve" kérem opciót!

Top ajánlat

Csatlakozók

Rendezés: ABC Népszerű Ár Akciós Kiemelt Új Megjelenítve: 1-24Összesen: 462 termék Lista nézet: