Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

Hangfal tüske, alátét

Hangfal tüske szerepe a hangminőségben

A hangfalban lévő hangszórók előre-hátra történő mozgása vibrációkat kelt. Ha a hangfalat közvetlenül a földre helyezzük, akkor a padló és a hangdoboz között oda-vissza vándorló vibrációk miatt a zenei részletek eltorzulnak. Ez a probléma hangfal tüskével orvosolható, amely segít úgymond elcsatolni a hangdobozt a padlótól. Ezért sok hangsugárzó készítő cég eleve csomagol tüskés, vagy egyéb vibráció csökkentő alátéteket termékeihez. Valójában rengeteg vibrációcsökkentő alátéttel lehet találkozni, amelyek nemcsak hangsugárzók, hanem hifi készülékek vagy kábelek alá helyezve is képesek pozitív hatást kifejteni.


Hangfal tüske ár befolyásoló tényezők

Az egyszerűbb hangfal tüskék bronzból vagy alumíniumból készülnek, található köztük menetes (amelyet a hangsugárzó vagy a hangszóró állvány aljába kell becsavarozni) és ragasztható kivitelűek. A drágább típusok (pl. Soundcare) merevebb és jobb vibráció csökkentő (pl. acél és cink) anyagokat tartalmaznak. A Soundcare esetében további sajátosság, hogy a tüskét és az alátétet egyetlen házba építették, így a tüske nem fogja összekarcolni az Ön parkettáját.


Hangfal tüske vásárlás utáni tapasztalatok

Képzelje el, hogy az Ön hifi rendszere még levegősebb és árnyaltabb hangszínpadot produkál tisztább basszussal, mélyebb térérzettel - ennyit számít az a néhány darab alátét! Előzetes egyeztetést követően vásárlási kötelezettség nélkül, otthoni teszt-meghallgatásra is adunk lehetőséget (erről további információt nyújtanak munkatársaink a szaküzletben).

Top ajánlat

Hangfal tüske, alátét

Rendezés: ABC Népszerű Ár Akciós Kiemelt Új Megjelenítve: 1-24Összesen: 22 termék Lista nézet: