Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1149 Budapest, Fogarasi Út 19/E
Nyelv
hu en

Furutech e-TP86E(G) - elosztó

(0)
185 560 Ft/db
LeírásHigh end hálózati elosztó (szűrés nélkül) 8 db Furutech FI-E30G (16A) és 1 db FI-06G aranyozott IEC aljzattal. A kevesebb rádiófrekvenciás zaj és csillapított kialakítás eredménye a tisztább, finomabb zenei ábrázolásmód, kijelzők esetében pedig nagyobb felbontás, kevesebb szellemkép.
Készleten
Ingyenes szállítás
cikkszám:e-TP86E
Mennyiség
Termékleírás
Értékelések (0)
Letöltések
Termékleírás

Termékleírás

Sok hifi és házimozi megszállott kiemelt figyelmet szentel készülékei beállítására, de elhanyagolja a forrás, nevezetesen az áram bevezetését. A Furutech tisztában van azzal, hogy minden egyes alkotóelem egyformán fontos egy rendszerben, így minden szempontból maximális figyelmet szentel elektromos elosztóira.

A különlegesen megmunkált, magas színvonalú alumínium készülékház hatékonyan véd a rádiófrekvenciás interferencia ellen. A belső kábelezés a Furutech saját, 14 AWG (2 mm2) keresztmetszetű μ-14 vezetékéből készül, ezáltal garantált az alacsony elektromos ellenállás. A schuko aljzatok nem mágnesezhető, aranyozott réz ötvözetből készülnek.

Az e-TP86 finomabb és részletgazdagabb hangélményt tesz lehetővé, megnövelt mikro-dinamikus részletekkel, hogy a hallgató még jobban élvezhesse a zenét. A rá csatlakoztatott képmegjelenítők, kijelzők nagyobb, élesebb felbontást produkálhatnak kevesebb színeltolódással vagy szellemkép hatással.

Értékelések (0)

Értékelések

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések

Letöltések

Hasonló termékek
Utoljára megtekintett termékek
Hasonló termékek
A LessLoss legfejlettebb skin-filter tápszűrő technológiájával érkező, felhasználóbarát Firewall Module olyan szinten képes kizárni a zajszennyezést, amire a tekercs- és hagyományos kondenzátor alapú megoldások nem képesek. A DFPC (dinamikus szűrésű tápkábel) sorozat fejlesztését alkalmazza, kondenz...
208 680 Ft
Tovább
High end hálózati elosztó (szűrés nélkül) 6 db Furutech FI-E30G (16A) és 1 db FI-06G aranyozott IEC aljzattal. A kevesebb rádiófrekvenciás zaj és csillapított kialakítás eredménye a tisztább, finomabb zenei ábrázolásmód, kijelzők esetében pedig nagyobb felbontás, kevesebb szellemkép....
142 920 Ft
Tovább
Utoljára megtekintett termékek