Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

AudioQuest PowerQuest 303 tápszűrő/tápelosztó

(0)
229 900 Ft/db
Leírás2023 újdonság az AudioQuesttől! A népszerű PowerQuest sorozat 3 új elosztóval bővült.
PowerQuest 303/505/707

A PowerQuest 303 tápszűrő az AudioQuest kiemelkedő minőségét párosítja a hangminőségre nézve nem káros túlfeszültség védelemmel és ezzel kiváló alapot biztosít sztereó rendszerek, többcsatornás házimozi rendszerek és egyedi telepítések megvalósításához. Ezen túlmenően opcionálisan felszerelhető 2RU méretű rack fülek és egy cserélhető 2 méteres PowerQuest PQ416 tápkábel is tartozék.

Minőség: A PowerQuest 303 tápszűrő az AudioQuest átfogó, széleskörű tápszűrővel kapcsolatos tapasztalatait alkalmazza. A lineáris zajkezelés révén kategóriavezető, széles sávú zajcsökkentést nyújt.

Védelem:A PowerQuest 303 a hangminőségre nézve nem káros túlfeszültség védelmet és extrém feszültség esetén automatikus lekapcsolást kínál.

Teljesítmény: A PowerQuest 303 7db aljzatot kapott: 3 nagyáramú aljzatot végfokokhoz és 4 db lineárisan szűrt aljzatot a forráseszközök számára.
Szállítás 1 - 7 napon belül
Ingyenes szállítás
cikkszám:AQ-PowerQuest303
Mennyiség
Termékleírás
Értékelések (0)
Letöltések
Termékleírás

Termékleírás

Zaj disszipációval és a hangminőségre nézve nem káros túlfeszültség-védelemmel ellátott tápszűrők: PowerQuest 303, 505, 707

Első a teljesítmény

Mindhárom új, rackbe szerelhető PowerQuest modell – a PQ-303, a PQ-505 és a PQ-707 – az AudioQuest átfogó tápszűrési megközelítését alkalmazza a váltakozó áramú jelkondicionálásában. Lineáris zajkezelés, kategóriavezető széles sávú zajcsökkentés (jobb, mint -22 dB).

A PQ-303 lineáris zajszűrése magában foglalja a differenciális módusú szűrést (30 kHz-1 GHz) között. Ez a megoldás a közművezetékben már jelen lévő vagy az elektronikus készülékek és alkatrészek által visszamosott aszimmetrikus zajokat kezeli. A PQ-505 Ultra-Lineáris zajszűrése a közös módusú szűrés (30kHz-100MHz) hozzáadásával érhető el. Ez a szimmetrikus zajok kezelésére szolgál, amelyeket jellemzően a fázis, a nulla és a földelés vesznek fel. A PQ-707-ben az ultra-lineáris zajszűrés még tovább megy ennél, egy szélesebb sávszélességű (8 kHz és 1 GHz közötti) differenciális módusú szűrővel.

Ezenkívül a PQ-707 tranziens teljesítménykorrekciót (TPC) is tartalmaz.

A TPC akár 45 amper csúcsáramú áramtartalékot biztosít igény szerint bármely erősítő számára (25mS-ig). Biztosítja az alacsony impedanciájú áramot, amelyre az erősítőnek szüksége van a dinamikai kontraszt megjelenítése, a basszus megfelelő kiterjesztése és a kontroll megvalósítása érdekében.

Védelem

Minden modell a hangminőségre nézve nem káros túlfeszültség-védelemmel rendelkezik és extrém feszültség esetén automatikusan kikapcsol.

Ha a bejövő váltakozó áramú vezetéken több mint negyed másodpercig 270V-nál több feszültség van jelen, az áramkör azonnal kinyit egy nagyáramú relét. Ez a relé kikapcsolja a váltakozó áramot az összes aljzatból és aktiválja a piros előlapi LED-es „Túlfeszültségvédelem” figyelmeztető jelzést. Amint az esemény elmúlt, vagy az épület hibája kijavításra került, az áramkör automatikusan újra bekapcsol.

Nyugodt lehet afelől, hogy az értékes berendezései megfelelően védettek.

Tápellátás mindenkinek

A PowerQuest 303, 505 és 707 egyaránt 7db aljzatot kapott: 3 nagyáramú konnektor a végfokok, aktív hangfalak, erősítők, mélynyomók,  a további 4 db lineáris szűrésű konnektor az állandó áramú forráskomponensek (TV-k, média-streaming eszközök, ananlóg/CD lemezjátszók, előerősítők csatlakoztatására szolgál.

Minden csatlakozó izolált és a csatlakoztatott eszközre optimalizált, ami fokozza a PowerQuest képességét a következő hálózati problémák összetett hatásainak hatékony kezelésére:

  • Rádiófrekvenciás zajok és egyéb indukált zajok, amelyek jelen vannak a közműtől származó váltakozó áramban.
  • A minden váltakozó áramú kábelen és a kábelben jelenlévő zajok
  • A rendszer komponenseiben keletkező zaj, amely a PowerQuest kimeneti áramköreibe „visszaáramlik”.

Minden modellhez tartozékként jár egy szett opcionálisan felszerelhető 2RU méretű rack fül és egy cserélhető, 2 m hosszú PowerQuest tápkábel (PQ303-hoz PQ416-os kábel, PQ 505 és PQ707-hez PQ716-os kábel). Az irányvezérelt tápkábel használata kulcsfontosságú az RF-zaj disszipáció maximalizálásához.

PowerQuest tranziens teljesítménykorrekció

Jobb, mint a falból jövő áram! A tranziens teljesítménykorrekció és a 45 amperes igény szerinti áramtároló teszi lehetővé az AQ Niagara szintű dinamikát, hogy a zene úgy szóljon, ahogyan azt „a művész szerette volna”.

Értékelések (0)

Értékelések

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések

Letöltések

Hasonló termékek
Utoljára megtekintett termékek
Hasonló termékek
A LessLoss legfejlettebb skin-filter tápszűrő technológiájával érkező, felhasználóbarát Firewall Module olyan szinten képes kizárni a zajszennyezést, amire a tekercs- és hagyományos kondenzátor alapú megoldások nem képesek. A DFPC (dinamikus szűrésű tápkábel) sorozat fejlesztését alkalmazza, kondenz...
248 520 Ft
Tovább
A Furutech e-TP60E elosztójának NCF(R) változata. Egy kifinomult, prémium minőségben megépített tápelosztó, amely sok alapvető problémát megold olyan audió-videó komponensek környezetében, amelyek masszívan szennyezett áramról üzemelnek.A villás aljzatok FI-E30NCF(R) típusúak.​...
240 340 Ft
Tovább
High end hálózati elosztó (szűrés nélkül) 8 db Furutech FI-E30G (16A) és 1 db FI-06G aranyozott IEC aljzattal. A kevesebb rádiófrekvenciás zaj és csillapított kialakítás eredménye a tisztább, finomabb zenei ábrázolásmód, kijelzők esetében pedig nagyobb felbontás, kevesebb szellemkép....
213 130 Ft
Tovább
Az eTP80ES NCF egy kimagasló minőségű elektromos elosztó 4 db szűrt és 4 db EMI szűréssel ellátott aljzattal és túlfeszültség elleni védelemmel. Mindegyik aljzat NCF nano kristályos formulát tartalmaz. Minősítés: AC250V 10A 2500W max....
389 950 Ft
Tovább
Utoljára megtekintett termékek