Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1149 Budapest, Fogarasi Út 19/E
Nyelv
hu en

Furutech NCF Clear Line hálózati zavarszűrő

(0)
90 020 Ft/db
LeírásHálózati aljzatba helyezhető AC optimalizáló Furutech NCF formula tartalommal. Alpha-OCC vezetős zománcozott rugók, ródiummal bevont vezető elemek és vibráció-csökkentett ház. Azonnal érzékelhető módon csökkenti a zajt, ezzel növelve a felbontást, fókuszt és háromdimenziós érzetet sztereó hangrendszereken.
1 - 7 nap
Ingyenes szállítás
cikkszám:NCF-Clear-Line
Címkék:
Mennyiség
Termékleírás
Értékelések (0)
Letöltések
Termékleírás

Termékleírás

A Furutech nano kirstályos formulája, amelyet NCF-ként is ismert, számos ténylegesen innovatív és hatékony termékben bizonyított az elmúlt években. Az NCF különleges kristályt tartalmaz, két meghatározó tulajdonsággal – negatív ionokat generál a statikus töltés eltávolítására és a hőenergiát jóval infravörösön túlira alakítja.

A nano-méretű keramikus részecskék szénporral kombinálva rendkívüli elektromos és mechanikai csillapító anyagot eredményeznek. A Furutech által készített NCF exkluzívan Furutech termék, másol nem készül.

Az NCF Clear Line valószínűleg a legegyszerűbb módja annak, hogy saját otthonában alkalmazhassa az NCF technológiát.

Az NCF Clear Line egy audió célra szánt AC optimalizáló. Elfér a kézben, mégis azonnal megnöveli az Ön tápcsatornájának minőségét. Egyszerűen csatlakoztassa az NCF Clear Line-t bármelyik szabad foglalathoz egy tápelosztón vagy fali kiálláson. A legjobb eredmény érdekében használja az NCF Clear Line-t ugyanazon az AC vonalon, amelyre az Ön rendszere is csatlakoztatva van.

Elég egy pillanat hogy a hangzás javulása hallható legyen. Nem is kell oda-vissza ismételten váltogatni, hogy „felfedezze” a különbséget. Azonnal ott van.

Azonnal érzékelni lehet javulást a hangszínpad mélységében és fókuszáltságában. A harmonikusok és a tonális egyensúly is jobbá válik az NCF használatával. A mélyhangok tisztábbak és részletesebbek, amely az alacsonyabb zajszintnek köszönhető.

Ezt követően húzza ki az NCF Clear Line-t a foglalatból. Azonnal hiányozni fogja ezeket az akusztikai javulásokat. Vissza akarja kapni őket.

Ugyanilyen jellegzetes különbségek hallhatók házimozi rendszerben is. Nem kevésbé fontos, hogy a videó minőségben is eltéréseket fog látni. Mindössze annyit kell tennie, hogy bedugja az NCF Clear Line-t az Ön házimozi rendszerébe és a javulás azonnal érzékelhető lesz.

Élesebb. Tisztább. Ugyanakkor természetesebb és könnyebb a szemnek.

Elég egy pillanat hogy a hallgatói élményét következő szintre emelje. Derítse ki saját füllel!

  • Növeli a felbontást, fókuszt és háromdimenziós érzetet
  • Segít a zajcsökkentésben
  • A videó mélységét, dinamikáját és élességét is javítja
  • Szénszálas ház a legjobb csillapító tulajdonságokért
  • Minden vezető elem ródium bevonatú és a Furutech Alpha eljárással kezelt

Technológiák

1. Az NCF Clear Line testét műgyantából és üvegszálból formálták nano-méretű kerámia részecskékkel és szénporral a további „piezo hatás” csillapító tulajdonsághoz. A Furutech NCF (Nano Crystal Formula) elvesz a töltöttségből, „interkonvertálva” a hő- és mechanikai valamint elektromos energiát és csillapítva a rezgéseket.

2. A Furutech NCF Clear Line zománcozott „Alpha OCC lég tekercs” passzív tekercset alkalmaz arányos vezetővel, amely a teljesítmény minőségét és a hangrendszer képességeit javítja. Minden Alpha-OCC tekercset az NCF anti-sztatikus és rezonanciás csillapító hatásának kiegészítésére terveztek. Az anyag és kialakítás számtalan tesztelési óra eredménye, a hosszúságot is az ideális hangolás érdekében választották.

3. Az NCF Clear Line testét és házát T10 rozsdamentes acél csavar és anya zárja. A gyártó úgy húzta meg ezeket, hogy optimális nyomatékkal a lehető legjobb hangminőséget nyújtsa.

4. Az NCF Clear Line házának gyűrűs szerkezetét rezonancia csillapító műgyantából és a Furutech NCF anyagából építették. A henger alakú szerkezet négy rétegből áll.

5. A belső légkamra nyomással zárt a további csillapító hatásért

6. Az NCF tető lemezt speciális hőálló műgyantából és a Furutech NCF anyagából gyártották mélyített csatornákkal hogy 76%-kal nagyobb hatékonyságot érjenek el.

Jellemzők és anyagok

1. Seciális T10 rozsdamentes acél csavar és anyák

2. NCF (többrétegű hibrid struktúra): NCF formulát tartalmazó műgyanta

3. Tekercsek: Alpha-OCC vezetős zománcozott drót, poliuretán festéssel és akril festék bevonattal

4. NCF (többrétegű hibrid struktúra) szigetelő lemez: anti-sztatikus és rezonancia elnyelő tulajdonsággal

5. Ház: NCF formulát tratalmazó műgyanta és speciális szénszál, műgyanta szigetelő gyűrűvel. A legjobb csillapító és szigetelő anyagok növelik a frekvencia kiterjesztést és tonális egyensúlyt.


  • Használható közvetlenül aljzatban hogy aktívan korrigálja a ciklus frekvenciát
  • Kiterjeszti a zenei előadások felbontását és s sztereó hangterét.
  • Segít a zaj csökkentésében.
  • Megnöveli a kép mélységérzetét és térhatását, valamint a videó dinamikáját.
  • Minden vezető elem ródium bevonatú és átment az Alpha folyamaton.


Specifikáció

Méretek (hosszú x széles) 102,3 x 39,5 mm

Nettó tömeg: 99,6 g

Értékelések (0)

Értékelések

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések

Letöltések

Hasonló termékek
Utoljára megtekintett termékek
Hasonló termékek
A jó elosztó védi az Ön eszközeit, szűri az elektromos hálózatban található hibákat és rendezettebbé teszi a hifi/házimozi eszközök kábelezését. 1 db 4K/8K videóra optimalizált ultra-lineáris szűrt kimenettel, 1 db magas-áramú kimenettel és 4 db ultra-lineáris szűrt kimenettel, valamint 2 db USB por...
83 630 Ft
Tovább
A Furutech egyedülálló nanokristályos formuláját (NCF) tartalmazó, kifejezetten high end rendszerekhez ajánlott vonalszintű/összekötő kábel tartó pillér....
78 170 Ft
Tovább
Az ASB-1 egy töltés eltávolító ecset, kifejezetten audio és video eszközökhöz. A szálai „COREBRID ™ B” magú rostokat tartalmazó, erősen konduktív anyagból készültek, amelyeket a Mitsubishi Chemical Corporation fejlesztett....
66 620 Ft
Tovább
Utoljára megtekintett termékek