Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

Furutech e-TP60E - elosztó

(0)
155 240 Ft/db
LeírásA Furutech e-TP60E egy kifinomult, prémium minőségben megépített tápelosztó, amely sok alapvető problémát megold olyan audió-videó komponensek környezetében, amelyek masszívan szennyezett áramról üzemelnek.
Szállítás 1 - 7 napon belül
Ingyenes szállítás
cikkszám:e-TP60E
Mennyiség
Termékleírás
Értékelések (0)
Letöltések
Termékleírás

Termékleírás

Főbb jellemzők

 • Kimenet: 6 db

 • Méretek: 200 x 130 x 60 mm

 • Tömeg: 0,94 kg

 • Zajelnyelés: GC-303 formula

 • A tápszűrő 15 amperes IEC bemenettel rendelkezik.

Az AC hullámformát jelentősen torzítja a földzaj, a feszültség tüskék és besüllyedések, továbbá a magas frekvenciás tápegység zaj, amely az Ön rendszerében lévő más komponensektől származik. Mindehhez hozzáadódik a sugárzott magas frekvenciás digitális zaj, amit a processzorok és digitális összekötők okoznak.

További torzító tényezők alakulnak ki az AC hullámforma alján és tetején a kapcsolóüzemű tápegységek miatt, amelyek egyazon áramkörön belül találhatók. Ráadásként Ön sosincs egyedül; a háztartásban található AC tápcsatornát többnyire más szobákkal, lakásokkal, otthonokkal kell megosztani. Ezért tapasztalják az audió-videó megszállottak, hogy rendszerük élvezhetőbb, amikor késő éjszaka vagy hétvégén használják!

A gyönyörűen megmunkált alumínium készülékház hatékonyan árnyékol az alapvető problémát jelentő RFI (rádió frekvenciás interferencia) ellen és egy réteg GC-303 formulával blokkolja az EMI (elektromágneses interferencia) zajokat. A belső kábelezés Furutech μ-14 kábelből (14 AWG) készült, így garantált az alacsony ellenállás. A Furutech kimagasló minőségű schuko és IEC aljzatait építették az e-TP60 tápelosztóba. Ezeken 24k aranyozott foszfor bronz érintkezők, nem-mágnesezhető vezetők segítik az optimális elektromos jelátvitelt.

A GC-303 egy speciális anyag, amelyet a Furutech a készülékház belső részének aljára és illesztéseire hord fel. Képes elnyelni az EMI (elektromágneses interferencia) zajt, amelyet az egység belső illesztései generálnak. Az e-TP60E elosztó nem használ más szűrést a GC-303-on kívül, így az AC ellenállás minimális, ezzel szabadabb, erőteljesebb, dinamikusabb és gazdagabb teljesítményt nyújthatnak az Ön eszközei.


​Azok szerint, akik már kipróbálták:

 • A háttér csend dominánsabbá válik
 • Erőteljesebb tonalitás érzékelhető
 • A harmonikusok kifejezése javul
 • A textúrák szebbé és pontosabbá alakulnak
 • A zongora a komplett spektrumban tisztább
 • A nagyzenekarok dinamikája jobban érvényesül​
Értékelések (0)

Értékelések

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések

Letöltések

Hasonló termékek
Utoljára megtekintett termékek
Hasonló termékek
High end hálózati elosztó (szűrés nélkül) 6 db Furutech FI-E30G (16A) és 1 db FI-06G aranyozott IEC aljzattal. A kevesebb rádiófrekvenciás zaj és csillapított kialakítás eredménye a tisztább, finomabb zenei ábrázolásmód, kijelzők esetében pedig nagyobb felbontás, kevesebb szellemkép....
165 270 Ft
Tovább
A jó tápszűrő védi az Ön eszközeit, csökkenti az elektromos hálózatban található hibákat és rendezettebbé teszi a hifi/házimozi eszközök kábelezését. 2 db 4K/8K videóra optimalizált ultra-lineáris szűrt kimenettel, 2 db magas-áramú kimenettel és 4 db ultra-lineáris szűrt kimenettel, valamint 4 db US...
147 510 Ft
Tovább
Utoljára megtekintett termékek