Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1149 Budapest, Fogarasi Út 19/E
Nyelv
hu en
 • Új RCA elosztók és adapterek
  2020. JÚLIUS 30.

  Új RCA elosztók és adapterek

  Az Y-RCA adapterrel egy analóg audió csatorna jele ketté osztható. Így oldható meg például, hogy egy házimozi erősítő aktív SUB kimenetéhez két mélysugárzót csatlakoztassanak. Természetesen sok más célra is alkalmazható.
 • Újranyitottunk!
  2020. MÁJUS 18.

  Újranyitottunk!

  Örömmel értesítjük Önöket, hogy üzletünk a mai nappal újra megnyitott! Nyitvatartásunk megegyezik a korábban megszokottal, hétfőtől péntekig 9-18 óra között.
 • Fejhallgató kábel újdonságok tuning célra
  2020. MÁRCIUS 01.

  Fejhallgató kábel újdonságok tuning célra

  Egyre nagyobb az igény a gyáritól jobb minőségű, jobb hangminőséget nyújtó fejhallgató kábelekre, ezért sok új termékkel bővült kínálatunk. Elkezdtünk szabványos fejhallgató kábeleket is gyártani, amelyekkel rendszeresen bővülni fog a webáruházunkban lévő szerelt fejhallgató kábel menü. Aki pedig elég ügyes, akár otthon is elkészítheti high end DIY kábelét!
 • Egyedi fejhallgató kábel Sennheiser HD 800 csatlakozókkal
  2020. FEBRUÁR 18.

  Egyedi fejhallgató kábel Sennheiser HD 800 csatlakozókkal

  A megfelelő eszközökkel akár otthon is elkészíthető olyan fejhallgató kábel, amellyel egy Sennheiser HD 800 (vagy hasonló kategóriájú) fejhallgató még jobban is szólhat, mint a gyártó által mellékelt kábellel.
 • klangBilder 2019 hifi kiállítás
  2019. NOVEMBER 08.

  klangBilder 2019 hifi kiállítás

  Szeretettel meghívjuk Önt a bécsi klangBilder kiállításra! A 20. Alkalommal megnyíló rendezvény Ausztria legnagyobb Hi-Fi témájú nyilvános eseménye - naná, hogy mi is ott leszünk!
 • Furutech akció!
  2019. OKTÓBER 07.

  Furutech akció!

  Összegyűjtöttünk néhány kifutott, de kiváló minőségű Furutech kábelt és készüléket, amelyekből az utolsó példányok rendkívül kedvezményes áron vásárolhatók meg.
 • Üdv az új honlapon!
  2019. SZEPTEMBER 18.

  Üdv az új honlapon!

  Megújult a honlapunk! Az Önök hasznos visszajelzései alapján egy gyorsabb, okosabb és kényelmesebb KáCsa Audió weboldal született. Reméljük, hogy az új környezet is elnyeri majd tetszésüket.
 • Minőségi csatlakozók Taiwan-ból!
  2019. SZEPTEMBER 09.

  Minőségi csatlakozók Taiwan-ból!

  A legjobb audió kábel csatlakozókat szeretnénk biztosítani vásárlóinknak - azoknak is, akik valóban high end színvonalra vágynak. Ezért mostantól nálunk is megtalálhatóak az Aeco remek minőségű termékei!
 • AudioQuest Nighthawk – új etalon a fejhallgatók világában!
  2019. SZEPTEMBER 08.

  AudioQuest Nighthawk – új etalon a fejhallgatók világában!

  Bemutatták az AudioQuest első fejhallgatóját a Nighthawk-ot
 • Astell & Kern – új referencia hordozható hifi eszközök!
  2019. JÚLIUS 30.

  Astell & Kern – új referencia hordozható hifi eszközök!

  Az idei HIGH END kiállításon négy friss terméket is bemutatott a high end DAP gyártó Astell&Kern. Az újoncok hamarosan hozzánk is megérkeznek!