Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en
 • Kültéri hangfal telepítése a kertben 
  2022. AUGUSZTUS 12. /

  Kültéri hangfal telepítése a kertben 

  Nyáron egy kertben, tetőteraszon, erkélyen szuper partik, családi összejövetelek tarthatók. Esti meccsnézések, sütögetések vagy medence bulik alkalmával jól jöhet egy pár kültéri hangfal. Megfelelő hangrendszerrel kint is kellemes háttérzene, vagy akár kertmozi élmény is teremthető. Fontos azonban ügyelni a hangfalak szakszerű telepítésére, hogy egy hirtelen csapadék  ne okozzon kárt bennük. 
 • Mit jelent a Bi-Wire hangfal bekötés?
  2022. ÁPRILIS 04. /

  Mit jelent a Bi-Wire hangfal bekötés?

  Az audiofilek mindig kutatnak új módszerek után, hogy a legtöbbet hozzák ki hangrendszerükből. Az évek alatt számos kreatív megoldást találtak a hangminőség javítására anélkül, hogy új hangfalakat kellene vásárolni. Két technika is elterjedt hangfal bekötés témában: a kettős kábelezés (Bi-Wire) és kettős erősítés (Bi-Amp). Egyik módszer sem kötelező, de egy magasabb kategóriás hangsugárzó esetén ezek használatával jobb hangzás érhető el. Most megosztjuk Önnel, hogy mit jelent a Bi-Wire, azaz kettős kábelezés, és van-e értelme ilyen technikát használni.
 • A megfelelő hangfal kábel bekötés
  2022. FEBRUÁR 22. /

  A megfelelő hangfal kábel bekötés

  Hogyan csatlakoztassuk a hangfalkábelt egy olyan hangsugárzóhoz, amely mögött kevés a hely? Az erősítőbe történő csatlakoztatáshoz banándugós, vagy sarus (villa) típusú csatlakozót érdemes választani? Mi a helyes hangfalkábel bekötés, ha bi-wire vagy kettős erősítés a cél? Most ezekre a kérdésekre igyekszünk közérthető választ nyújtani.