Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1149 Budapest, Fogarasi Út 19/E
Nyelv
hu en

AudioQuest Fog lifter - kábel alátét (8 db)

(0)
49 900 Ft/klt.
LeírásKábel alátét, mellyel minimalizálható a kábellel érintkező tömör anyagok kapcsolata. Csökkenti az RF zajt, amely a kapacitív módon a kábelhez csatolódik minden tömör anyagon keresztül (szőnyeg, kő, fa stb.). Ajánlott tápkábelek és audió kábelek alá helyezni.
Készleten
cikkszám:AQ-Fog Lifter
Címkék:
Mennyiség
Címkék:
Termékleírás
Értékelések (0)
Letöltések
Termékleírás

Termékleírás

Az AudioQuest Fog lifter az alacsony-szintű audió jelátvitelt szolgáló, 14 x 14 x 15 cm méretű eszköz, amely kábelek „alátétjeként”, azaz a föld és a kábel közé helyezve használható. Az AudioQuest negyven éve már a lehető legtisztábban meghatározta, hogy minden audio fejlesztés a „jel károsítás” csökkentése által lehetséges. Akár az eredeti információ megőrze, akár a rossz információ beengedésének kikerülése által.


Az AudioQuest Fog Lifter azért működik hatékonyan, mert a rosszul beengedett információ elkerülésére összpontosít. Ez jelen esetben az a Rádiófrekvenciás zaj, amely a padlóról kerül a hangjelbe és a tápkábelekbe.


Egy szőnyeg, fapadló (a betonról már nem is beszélve) elsőre nem tűnik RF zajforrásnak, de valójában a rádiófrekvenciás zaj mindenütt körbe vesz minket és mindig el akar jutni akárhova, ahol alacsonyabb energia státuszt találhat.


Gondoljon például a villámlásra vagy statikus elektromosságra, különösen télen. Ön nem tekinti saját magát energiaforrásnak, de ahogy a száraz, fűtött levegő ezt fájdalmasan egyértelművé teheti, van energia különbség Ön és az Ön által megérintett tárgyak között. Ez nem pontos hasonlat, de nagyon közel járunk.


Néhány centiméter nem tűnik olyan fontosnak, de ahogy a villanykörtéből érkező fény esetében is, az energia exponenciálisan csökken. Néhány centiméter nagy különbséget jelent – ami egy alacsonyabb zajszintet eredményez és kevesebb kompromisszumot, valamint torzítást a csatlakoztatott aktív áramköröknek.


Ha Ön azt gondolja, hogy „az én kábelein árnyékoltak, úgyhogy nincsen zaj probléma”, akkor részben igaza van – de azok a magas frekvenciák, amelyek ellepnek minket, köszönhetően a mobilhálózatnak, Wi-Fi-nek stb., a hagyományos árnyékolás nem állítja meg az RF zajt a kapacitív csatolástól a jelhordozó vezetők felé. Arról nem is beszélve, hogy maga az árnyékolás földeléshez kapcsolódik, amely bizonyos értelemben olyan érzékeny, mint a jel, mivel maga a „jel” a különbség a jel és a föld között.

Értékelések (0)

Értékelések

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések

Letöltések

Hasonló termékek
Utoljára megtekintett termékek
Hasonló termékek
Wi-fi és Bluetooth vevő funkciókkal ellátott, multiroom-képes vezeték nélküli hangrendszer....
44 980 Ft
Tovább
-45%
HDMI digitális összekötő kábel, 0,5 % ezüst tartalmú LGC réz vezetővel, aranyozott HDMI csatlakozóval. Különböző hosszúságokban rendelhető, a méret kiválasztásához kattintson a termékre!...
91 520 Ft 49 990 Ft
Tovább
-42%
A zenét akkor élvezhetjük legjobban, ha a körülmények is lehetővé teszik. A triform fülpárnák, akusztikailag csillapítják a kamrákat, így zajos környezetben is többet kapunk a zenéből. Tartós füles azoknak, akik sokat utaznak!...
86 001 Ft 49 990 Ft
Tovább
Az NRG-Z az NRG Storm tápkábeleinek technológiáit tartalmazza, viszont jelentősen alacsonyabb áron. Belsejében ezüstözött csatornában, PSC (Perfect Surface Copper) réz vezető található. Megvásárolható 1/2/3/ méteres hosszúságban....
54 801 Ft
Tovább
Furutech High End 20 A! IEC készülékdugó, ródiumozott érintkezőkkel. 20A 125V és 16A/250V 2-pólus föld Foszfor bronz α (Alpha) eljárással kezelt. Kábel átmérő: 6.6 mm – 18.0 mm. Csatlakozó méretei / Teljes hossz: 74mm; Műanyag ház hossza: 48.2 mm; átmérője: 38 mm....
54 640 Ft
Tovább
Utoljára megtekintett termékek