Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1149 Budapest, Fogarasi Út 19/E
Nyelv
hu en

AudioQuest Fog lifter - kábel alátét (8 db)

(0)
44 920 Ft/klt.
LeírásKábel alátét, mellyel minimalizálható a kábellel érintkező tömör anyagok kapcsolata. Csökkenti az RF zajt, amely a kapacitív módon a kábelhez csatolódik minden tömör anyagon keresztül (szőnyeg, kő, fa stb.). Ajánlott tápkábelek és audió kábelek alá helyezni.
Készleten
cikkszám:AQ-Fog Lifter
Címkék:
Mennyiség
Termékleírás
Értékelések (0)
Letöltések
Termékleírás

Termékleírás

Az AudioQuest Fog lifter az alacsony-szintű audió jelátvitelt szolgáló, 14 x 14 x 15 cm méretű eszköz, amely kábelek „alátétjeként”, azaz a föld és a kábel közé helyezve használható. Az AudioQuest negyven éve már a lehető legtisztábban meghatározta, hogy minden audio fejlesztés a „jel károsítás” csökkentése által lehetséges. Akár az eredeti információ megőrze, akár a rossz információ beengedésének kikerülése által.


Az AudioQuest Fog Lifter azért működik hatékonyan, mert a rosszul beengedett információ elkerülésére összpontosít. Ez jelen esetben az a Rádiófrekvenciás zaj, amely a padlóról kerül a hangjelbe és a tápkábelekbe.


Egy szőnyeg, fapadló (a betonról már nem is beszélve) elsőre nem tűnik RF zajforrásnak, de valójában a rádiófrekvenciás zaj mindenütt körbe vesz minket és mindig el akar jutni akárhova, ahol alacsonyabb energia státuszt találhat.


Gondoljon például a villámlásra vagy statikus elektromosságra, különösen télen. Ön nem tekinti saját magát energiaforrásnak, de ahogy a száraz, fűtött levegő ezt fájdalmasan egyértelművé teheti, van energia különbség Ön és az Ön által megérintett tárgyak között. Ez nem pontos hasonlat, de nagyon közel járunk.


Néhány centiméter nem tűnik olyan fontosnak, de ahogy a villanykörtéből érkező fény esetében is, az energia exponenciálisan csökken. Néhány centiméter nagy különbséget jelent – ami egy alacsonyabb zajszintet eredményez és kevesebb kompromisszumot, valamint torzítást a csatlakoztatott aktív áramköröknek.


Ha Ön azt gondolja, hogy „az én kábelein árnyékoltak, úgyhogy nincsen zaj probléma”, akkor részben igaza van – de azok a magas frekvenciák, amelyek ellepnek minket, köszönhetően a mobilhálózatnak, Wi-Fi-nek stb., a hagyományos árnyékolás nem állítja meg az RF zajt a kapacitív csatolástól a jelhordozó vezetők felé. Arról nem is beszélve, hogy maga az árnyékolás földeléshez kapcsolódik, amely bizonyos értelemben olyan érzékeny, mint a jel, mivel maga a „jel” a különbség a jel és a föld között.

Értékelések (0)

Értékelések

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések

Letöltések

Hasonló termékek
Utoljára megtekintett termékek
Hasonló termékek
Csomag tartalma: 1 db 72V DBS (elemet is tartalmaz), amely 2 x tépőzárral rögzíthető. Megjegyzés: csak bizonyos AudioQuest gyártmányú kábelekkel kompatibilis. A támogatott modellekről érdeklődjön munkatársainknál vagy az AQ honlapján!...
41 860 Ft
Tovább
Hangfal tüske high end hangsugárzókhoz. Strapabíró, áttetsző polikarbonát külső ház. A tüske elsőosztályú edzett acélból készült. A tüske körüli, kézzel polírozott cink ház csökkenti a rezgéseket és olyan formájú, hogy a tüskét az átlátszó polikarbonát tokban tartsa. A tüske enyhe acél perselyben ál...
53 270 Ft
Tovább
1/4" menetszáras kivitelű high end hangfaltüske beépített alátéttel, így a hangsugárzó elmozdítása könnyebb és a padló sem sérül meg. Elsőosztályú edzett acél tokozott tüske és cink/enyhe acél alátét. Kézzel gyártva Norvégiában, 10 év garanciával. Egy csomag 4 db-ot tartalmaz....
53 270 Ft
Tovább
High end szintű folyadék, amely az öreg csatlakozókat újjá teszi, az új csatlakozókat pedig még tovább javítja. Nano méretű molekulákat tartalmaz, amelyek „kitöltik” a felületkezelés során keletkezett légüregeket. Az eredmény jobb kapcsolat a fémfelületek között. Csak keveset használjon!...
52 110 Ft
Tovább
Utoljára megtekintett termékek