Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

AudioQuest Fog lifter - kábel alátét (8 db)

(0)
59 800 Ft/klt.
LeírásKábel alátét, mellyel minimalizálható a kábellel érintkező tömör anyagok kapcsolata. Csökkenti az RF zajt, amely a kapacitív módon a kábelhez csatolódik minden tömör anyagon keresztül (szőnyeg, kő, fa stb.). Ajánlott tápkábelek és audió kábelek alá helyezni.
Készleten, szállítás 1-2 munkanapon belül
Ingyenes szállítás
cikkszám:AQ-Fog Lifter
Címkék:
Mennyiség
Termékleírás
Értékelések (0)
Letöltések
Termékleírás

Termékleírás

Az AudioQuest Fog lifter az alacsony-szintű audió jelátvitelt szolgáló, 14 x 14 x 15 cm méretű eszköz, amely kábelek „alátétjeként”, azaz a föld és a kábel közé helyezve használható. Az AudioQuest negyven éve már a lehető legtisztábban meghatározta, hogy minden audio fejlesztés a „jel károsítás” csökkentése által lehetséges. Akár az eredeti információ megőrze, akár a rossz információ beengedésének kikerülése által.


Az AudioQuest Fog Lifter azért működik hatékonyan, mert a rosszul beengedett információ elkerülésére összpontosít. Ez jelen esetben az a Rádiófrekvenciás zaj, amely a padlóról kerül a hangjelbe és a tápkábelekbe.


Egy szőnyeg, fapadló (a betonról már nem is beszélve) elsőre nem tűnik RF zajforrásnak, de valójában a rádiófrekvenciás zaj mindenütt körbe vesz minket és mindig el akar jutni akárhova, ahol alacsonyabb energia státuszt találhat.


Gondoljon például a villámlásra vagy statikus elektromosságra, különösen télen. Ön nem tekinti saját magát energiaforrásnak, de ahogy a száraz, fűtött levegő ezt fájdalmasan egyértelművé teheti, van energia különbség Ön és az Ön által megérintett tárgyak között. Ez nem pontos hasonlat, de nagyon közel járunk.


Néhány centiméter nem tűnik olyan fontosnak, de ahogy a villanykörtéből érkező fény esetében is, az energia exponenciálisan csökken. Néhány centiméter nagy különbséget jelent – ami egy alacsonyabb zajszintet eredményez és kevesebb kompromisszumot, valamint torzítást a csatlakoztatott aktív áramköröknek.


Ha Ön azt gondolja, hogy „az én kábelein árnyékoltak, úgyhogy nincsen zaj probléma”, akkor részben igaza van – de azok a magas frekvenciák, amelyek ellepnek minket, köszönhetően a mobilhálózatnak, Wi-Fi-nek stb., a hagyományos árnyékolás nem állítja meg az RF zajt a kapacitív csatolástól a jelhordozó vezetők felé. Arról nem is beszélve, hogy maga az árnyékolás földeléshez kapcsolódik, amely bizonyos értelemben olyan érzékeny, mint a jel, mivel maga a „jel” a különbség a jel és a föld között.

Értékelések (0)

Értékelések

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések

Letöltések

Hasonló termékek
Utoljára megtekintett termékek
Hasonló termékek
NCF formulát tartalmazó, audiofil és high end rendszerekhez ajánlott vonalszintű/összekötő kábel tartó. A Signal L annyiban tér el a hagyományos Signal alátéttől, hogy talpa nem tartalmaz NCF formulát, ehelyett acél lemezre cserélődött, így kedvezőbb áron vásárolható meg a termék....
65 060 Ft
Tovább
Hangfal tüske high end hangsugárzókhoz. Strapabíró, áttetsző polikarbonát külső ház. A tüske elsőosztályú edzett acélból készült. A tüske körüli, kézzel polírozott cink ház csökkenti a rezgéseket és olyan formájú, hogy a tüskét az átlátszó polikarbonát tokban tartsa. A tüske enyhe acél perselyben ál...
64 820 Ft
Tovább
1/4" menetszáras kivitelű high end hangfaltüske beépített alátéttel, így a hangsugárzó elmozdítása könnyebb és a padló sem sérül meg. Elsőosztályú edzett acél tokozott tüske és cink/enyhe acél alátét. Kézzel gyártva Norvégiában, 10 év garanciával. Egy csomag 4 db-ot tartalmaz....
64 820 Ft
Tovább
Soundcare 00405 High-end kivitelű menetszáras, m8 menetemelkedésű SuperSpike tüske, 4 db-os...
64 820 Ft
Tovább
NCF (nanokristály formulával készült) csillapítógyűrű hybrid műgyanta karbon és kerámiarészecskékkel, homokfúvott és anodizált alumínium házzal, belső légkamrával (nyomáskiegyenlítés végett), rezgéstompító belső NCF pillérekkel....
60 660 Ft
Tovább
Utoljára megtekintett termékek