Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1149 Budapest, Fogarasi Út 19/E
Nyelv
hu en

Furutech e-TP809E NCF hifi elosztó (kifutott)

(0)
LeírásHigh end minőségű, aktív szűrés nélküli tápelosztó a Furutech saját szabadalmát képező Axial Locking rendszerrel, NCF-tartalmú csatlakozókkal és GC-303 EMI-zajelnyelő formulával. Az elosztóban lévő technológiák stabil, csendes tápellátást biztosítanak az Ön komplett rendszerének. Kifutó termék, csak korlátozott mennyiségben érhető el.
1 - 7 nap
Ingyenes szállítás
cikkszám:e-TP809E-NCF
A termék jelenleg nem rendelhető.
Érdeklődöm
Termékleírás
Specifikáció
Értékelések (0)
Letöltések
Termékleírás

Termékleírás

Az aljzatok szerepe

Minden zenefanatikus ugyanazokat az értékeket keresi: az eredeti előadás valósághű visszaadását, magával ragadó, minden kétséget kizáró audió és videó élményt. Hogy ezt erőlködés nélkül biztosítani tudja a készüléklánc, teljes egészében ügyelni kell annak részleteire, beleértve a tápellátást.

z e-TP809E alapvető sikere a GTX-NCF tiszta átvitelű AC foglalatokban rejlik. Ezek az aljzatok a legjobban teljesítő termékek AC jelátvitel szempontjából. Természetesen mindenki örülne, ha tiszta rézből lennének, de – a merevség hiányából fakadóan – a réz erre nem megfelelő választás. Ezért talál foszfor bronz és sárgaréz anyagokat a legtöbb foglalatban. A Furutech kimerítő mérnöki munkájának eredménye, hogy egy iparvezető technológia jött létre, amely lehetővé tette a Furutech speciális, ródium bevonatú Alpha tiszta réz vezetők megerősítését. Ehhez innovatív, nem-mágnesezhető rozsdamentes acél vezetős rugós rendszert alkalmaztak, amely erős rögzítést biztosít anélkül, hogy éleivel vagy felületével megsértené az apa csatlakozót. Ami azonban tényleg megkülönbözteti a GTX-D NCF alzatot minden mástól, az maga az NCF.

Furutech NCF formula fő előnye

A cég saját fejlesztésű Nano Crystal formulája megtalálható bizonyos Furutech termékekben. Különleges, kristályokat tartalmazó anyag, amely két “aktív” feladatot képes elvégezni. Egyfelől negatív ionokat hoz létre, amelyek megszüntetik a töltést. Másodszor a hőenergiát infravörösön túlira alakítja.

A Furutech ezt a rendkívüli anyagot nano-méretű kerámia részecskékkel és szénporral kombinálja, mert ezek ún. “piezoelektromos hatású” anyagok. Az így kapott Crystal2 Formula a lehető legjobb elektromos és mechanikus csillapító anyag. Exkluzívan csak a Furutech termékeiben érhető el.

Specifikáció

Specifikáció

Aljzatok
6 db Rögzítő elemek
Aljzat test anyaga
nejlon/üvegszál erősítésű, NCF formulát tartalmazó anyag
Aljzat felső eleme
NCF tartalmú polikarbonát
​IEC aljzat
Furutech FI-09NCF(R) ródium bevonatú Alpha réz érintkezővel és NCF formulával
További csillapító elem
Axial Locking System vibráció és oszcilláció csökkentő rendszer
EMI zajelnyelő elem
GC-303 Szállítási hőmérséklet
Kimenetek száma
6 db
Bekötés
csillagpontos, Furutech Alpha CB-10 5,5 mm2 (10 AWG) keresztmetszetű rezonancia-elnyelő köpenyes vezetékekkel
Készülékház anyaga
a legmagasabb osztályú alumínium
Külső méretek
329 x 140 x 55,5 mm (talp nélkül) Tömeg
Értékelések (0)

Értékelések

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések

Letöltések

Hasonló termékek
Utoljára megtekintett termékek
Hasonló termékek
Akkor jön majd rá igazán, hogy az Ön rendszerét eddig mennyire negatívan befolyásolta a szennyezett áram, amikor kipróbálja a Niagara tápszűrőket. Az 5000-es modell 12 hifi (négy magas és nyolc alacsony áramigényű) készülék számára képes tisztább áramot biztosítani, ezáltal egyértelműen, számos...
1 575 900 Ft
Tovább
Utoljára megtekintett termékek