Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

Furutech NanoFlux-18E - tápkábel (1,8 m)

(0)
1 442 740 Ft/db
LeírásHifi tápkábel kimagasló minőségű high end rendszer építőknek. α (Alpha) Nano-Au-Ag OCC vezető 3.8mm átmérővel.24 X 9 X 0.12mm szőtt α (Alpha) szálakból szőtt kettős árnyékolás. RoHS tanúsított rugalmas PVC köpeny, kb. 18 mm külső átmérővel.FI-50(R) és FI-E50(R)Furutech által gyártott, nem-mágnesezhető, ródium bevonatú csatlakozókkal szerelve.
Szállítás 1 - 7 napon belül
Ingyenes szállítás
cikkszám:NanoFlux-NCF-18E
Kategóriák:
Mennyiség
Termékleírás
Értékelések (0)
Letöltések
Termékleírás

Termékleírás

Minden audiofil ugyanazt az értéket keresi: az eredeti előadás hitelességét, azt a magával ragadó hatást, amely zsigeri szinten elmeríti a hallgatót az élményben. Azzal is tisztában vannak, hogy minden ami a jelútba kerül, befolyásolja az eredményt. Amit látunk hallunk és tapasztalunk, nagyon is közvetlen út magához a váltóáramhoz.

Valójában a váltóáram közvetlenül a jelútban van. Ahogy az erősítő a hangsugárzók felé továbbítja az energiát, „lehúzza” a tároló kondenzátorokat pontosan akkora mértékben. A kondenzátorok próbálnak teljes töltöttséget tartani úgy, hogy az egyenirányítóktól (melyek a váltóáramot egyenárammá alakítják a transzformátorból, amely pedig a falból veszi az áramot) vesznek el energiát. Végső soron minden amit Ön lát, hall és tapasztal, az a váltóáram, amelynek azonosnak kell lennie pl. az erősítő kimenő jelével, ez az váltóáram pedig a tápkábelen érkezik! Ez az oka annak, hogy utóbbi épp olyan fontos mint bármely kábel a rendszerben, mivel pontosan azt a jelet hordozza. Rendszerint lelkes visszajelzéseket küldenek a Furutech felhasználók jelentős javulásokról, minden típusú audió, videó és képmegjelenítő eszközzel.

A Furutech Alpha Nano-Au-Ag OCC egyike a legjobb vezetőknek amelyet a Furutech mérnökei találtak ki hangvisszaadáshoz. Az új technológia, amelyet magasan specializált gyártási folyamattal állítanak elő, kombinálja a Furutech Alpha OCC vezetőit a kimagaslóan hatékony jeltovábbítás növelőjével (Nano Liquid), így Alpha Nano-Au-Ag OCC vezetőt alkotva. A Nano Liquid részecskéi rendkívül parányiak (8 nanométer ármérőjűek, ami 8/1 000 000 mm-nek felel meg), képesek a gyártási folyamat közben befedni az Alpha-Nano-Au-Ag OCC felületét és „kitölteni” bármilyen konkáv-konvex mélyedést, ami a vezető felületén van.

Az arany és ezüst részecskék precízen adagolt keveréke és az ezt eloszlató szkvalén olaj, amely a vezetőre kerül, nagy változást okoz a hangvisszaadásban. A Frurutech mérnökei pontosan, hallgatói tesztek segítségével határozták meg az arany és ezüst részecskék arányát. Az eredményül kapott „finomhangolt” kábel meghökkentő egyensúlyt kínál és olyan értékeket, amelyek a Furutech márkára jellemzőek, így élheti Ön át a zene szabad megtapasztalását. Az eredmény extrém finomságú felbontás rendkívül alacsony zajszinttel, fejlettebb térábrázolással és egybefüggőbb színpadképpel. Zenei, attraktív „kerek” középtartomány, feszes és kontrollált basszus, több erővel és dinamikával, melyekkel szabadjára engedheti kedvenc zenéit!


NCF Piezo-keramikus csatlakozók - bevezetve a Furutech által!

A Furutech FI-50 NCF Piezo-keramikus széria csatlakozói és külső borításai számos technikai áttörést tartalmaznak.

A többrétegű, nem-mágnesezhető rozsdamentes acélt és ezüst bevonatú szénszálat tartalmazó burok egyedi csillapító és szigetelő polimert tartalmaz. Ezeket az anyagokat a Furutech audiofilek és ipari résztvevők bevonásával végzett kimerítő hallgatói tesztek alapján választotta ki.

A csatlakozó testében a Nano Crystal2 található meg. Ez különleges, kristályokat tartalmazó anyag, amely két “aktív” feladatot képes elvégezni. Egyfelől negatív ionokat hoz létre, amelyek megszüntetik a töltést. Másodszor a hőenergiát infravörösön túlira alakítja.

A Furutech ezt a rendkívüli anyagot nano-méretű kerámia részecskékkel és szénporral kombinálja, mert ezek ún. “piezoelektromos hatású” anyagok. Az így kapott Crystal2 Formula a lehető legjobb elektromos és mechanikus csillapító anyag. Exkluzívan csak a Furutech termékeiben érhető el.


Specifikáció

 • α (Alpha) Nano-Au-Ag OCC vezető
 • Kettős köpeny szerkezet a megnövelt csillapító hatáshoz
 • Szigetelés: speciális minősítésű rugalmas PVC
 • Csatlakozók: FI-50(R) és FI-E50(R)Furutech által gyártott, nem-mágnesezhető, ródium bevonatú csatlakozó szénszálas külsővel
 • Ezüstözött szénszál külsejű GC-303 EMI elnyelő modul a kábelen
 • Neo-damper – a Furutech magas hatékonyságú vibráció elnyelő eleme – csak a NanoFlux NCF tápkábelben található
 • Precíz tervezésű kábel fogó amely csökkenti a mechanikai és elektronikus torzítást
 • Hossszúság: 1,8 m (kábel vastagság: 18,8 mm)


Tápkábel felépítése:

 • α (Alpha) Nano-Au-Ag OCC vezető ·3.8mm átmérő
 • Szigetelés: Audió minősítésű rugalmas PVC (Piros/Fehér/Zöld), 5.2mm átmérő
 • Belső köpeny: Rugalmas PVC kb. 12.5mm átmérővel
 • Árnyékolás: 24 X 9 X 0.12mm szőtt α (Alpha) szálakból
 • Köpeny: RoHS tanúsított rugalmas PVC kb. 18.0mm átmérővel
 • Külső köpeny: RoHS tanúsított szőtt nejlon
Értékelések (0)

Értékelések

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések

Letöltések

Hasonló termékek
Utoljára megtekintett termékek
Hasonló termékek
-21%
High-End minőségű kábel. A komoly rendszerekben is megállja a helyét. Kipróbálás lehetséges érdeklődjön telefonon!9-AWG keresztmetszetű UP-OCC tiszta ezüst vezetőkből készült. Különböző vastagságú vezető szálait teflon szigetelés veszi körül, amely CL3-tanúsított PVC csatornában fut.A kábel tel...
1 645 800 Ft 1 300 000 Ft
Tovább
Rendelhető 1/2/3 méteres hosszúságokban. A méret a termék oldalán választható ki. Audiofil tápkábel kifejezetten nagy áramigényű hifi készülékekhez (pl. AVR, SUB, végerősítők stb.). Tömör ezüst (PSS) és réz (PSC+) vezetőket tartalmazó szerkezet földzaj elnyelő technológiával és DBS rádiófrekvenciás ...
1 304 620 Ft
Tovább
Megvásárolható 1/2/3 méteres hosszúságokban. Rendkívüli előrelépést hozó, jelenlét érzetet, zenei közvetlenséget, intimitást és jeltisztaságot növelő kábel, mely alkalmazható CD-játszók, USB hidak, DA konverterek hangminőségének javításához. ...
1 657 260 Ft
Tovább
Rendelhető 1/2/3 méteres hosszúságban. A méret a termék oldalán választható ki. Audiofil tápkábel kifejezetten kis áramigényű hifi készülékekhez (pl. DAC, CD/BD lejátszók, hálózati streamer stb). Tömör ezüst (PSS) és réz (PSC+) vezetőket tartalmazó szerkezet földzaj elnyelő technológiával és DBS rád...
1 092 960 Ft
Tovább
Utoljára megtekintett termékek