Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

AudioQuest Niagara 3000 - tápszűrő

(0)
1 399 000 Ft/db
LeírásAz 5000-es és 7000-es tápszűrők szolgáltatásainak nagy részét tartalmazza, megfizethetőbb kivitelben. Hálózati tápelosztó és szűrő audiofil sztereó vagy házimozi rendszerekhez. Saját fejlesztésű föld-zaj elnyelő rendszer, tranziens tápkorrektor, AQ-formázot AC RF szűrő kondenzátorok, feszültségugrás védelem, túlfeszültség esetén automatikus lekapcsolás és újraindítás.
Szállítás 1 - 7 napon belül
Ingyenes szállítás
cikkszám:AQ-NIAGARA3000
Mennyiség
Termékleírás
Értékelések (0)
Letöltések
Termékleírás

Termékleírás

Saját fejlesztésű föld-zaj elnyelő rendszer: nagy mrétékben csökkenti a földelésből eredő zajt anélkül, hogy a biztonságra kompromisszumot jelentene, vagy alacsony jelű földhurkot okozna.
Tranziens tápkorrekció: lehetővé teszi, hogy a végerősítők akár 55 A erősségű áramot (legfeljebb 25 mS-ig) nyerhessenek AC áram tranziensekhez.
X-szintű lineáris zajelnyelő technológia: azt biztosítja, hogy a legtartósabb és szélesebb tartományú zajelnyelés megtörténjen anélkül, hogy többcsomópontos rezonáns csúcsok alakuljanak ki, amelyek a legtöbb AC tápszűrőben megtalálhatóak.
7 db „Low-Z” NRG szériás AC tápaljzat: 2 db magas áramú Low-Z Power, 5 db Level-X lineáris szűrésű tápaljzat (forráseszközökhöz).
AQ-formázott AC RF szűrő kondenzátorok: drámai mértékben javítják a linearitást és csökkentik a torzításokat, miközben elnyelik az AC vonali és rádió-csatolású zajt.
Túlfeszültség védelem automatikus újra indítással: lekapcsolja az elosztót, haz optimálishoz képest legalább kb. 17%-kal megugrik az bejövő AC – egészen addig, míg a bejövő AC feszültség biztonságos értékre vissza nem tér.

Értékelések (0)

Értékelések

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések

Letöltések

Hasonló termékek
Utoljára megtekintett termékek
Hasonló termékek
-20%
Akkor jön majd rá igazán, hogy az Ön rendszerét eddig mennyire negatívan befolyásolta a szennyezett áram, amikor kipróbálja a Niagara tápszűrőket. Az 5000-es modell 12 hifi (négy magas és nyolc alacsony áramigényű) készülék számára képes tisztább áramot biztosítani, ezáltal egyértelműen, számos...
1 999 000 Ft 1 599 999 Ft
Tovább
Utoljára megtekintett termékek