Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

AudioQuest PowerQuest 707 tápszűrő/tápelosztó

(0)
499 000 Ft/db
Leírás2023 újdonság az AudioQuesttől! A népszerű PowerQuest sorozat 3 új elosztóval bővült.
PowerQuest 303/505/707

A PowerQuest 707 tápszűrő az AudioQuest kiemelkedő minőségét párosítja a hangminőségre nézve nem káros túlfeszültség védelemmel és ezzel kiváló alapot biztosít sztereó rendszerek, többcsatornás házimozi rendszerek és egyedi telepítések megvalósításához.Ezen túlmenően opcionálisan felszerelhető 2RU méretű rack fülek és egy cserélhető 2 méteres PowerQuest PQ716 tápkábel is tartozék.

Minőség: A PowerQuest 707 tápszűrő az AudioQuest átfogó, széleskörű tápszűrővel kapcsolatos tapasztalatait alkalmazza. A lineáris zajkezelés révén kategóriavezető, széles sávú zajcsökkentést nyújt.

Védelem:A PowerQuest 707 a hangminőségre nézve nem káros túlfeszültség védelmet és extrém feszültség esetén automatikus lekapcsolást kínál.

Teljesítmény: A PowerQuest 707 7db aljzatot kapott: 3 nagyáramú aljzatot végfokokhoz és 4 db lineárisan szűrt aljzatot a forráseszközök számára.
Szállítás 1 - 7 napon belül
Ingyenes szállítás
cikkszám:AQ-PowerQuest707
Mennyiség
Termékleírás
Értékelések (0)
Letöltések
Termékleírás

Termékleírás

Zaj disszipációval és a hangminőségre nézve nem káros túlfeszültség-védelemmel ellátott tápszűrők: PowerQuest 303, 505, 707

Első a teljesítmény

Mindhárom új, rackbe szerelhető PowerQuest modell – a PQ-303, a PQ-505 és a PQ-707 – az AudioQuest átfogó tápszűrési megközelítését alkalmazza a váltakozó áramú jelkondicionálásában. Lineáris zajkezelés, kategóriavezető széles sávú zajcsökkentés (jobb, mint -22 dB).

A PQ-303 lineáris zajszűrése magában foglalja a differenciális módusú szűrést (30 kHz-1 GHz) között. Ez a megoldás a közművezetékben már jelen lévő vagy az elektronikus készülékek és alkatrészek által visszamosott aszimmetrikus zajokat kezeli. A PQ-505 Ultra-Lineáris zajszűrése a közös módusú szűrés (30kHz-100MHz) hozzáadásával érhető el. Ez a szimmetrikus zajok kezelésére szolgál, amelyeket jellemzően a fázis, a nulla és a földelés vesznek fel. A PQ-707-ben az ultra-lineáris zajszűrés még tovább megy ennél, egy szélesebb sávszélességű (8 kHz és 1 GHz közötti) differenciális módusú szűrővel.

Ezenkívül a PQ-707 tranziens teljesítménykorrekciót (TPC) is tartalmaz.

A TPC akár 45 amper csúcsáramú áramtartalékot biztosít igény szerint bármely erősítő számára (25mS-ig). Biztosítja az alacsony impedanciájú áramot, amelyre az erősítőnek szüksége van a dinamikai kontraszt megjelenítése, a basszus megfelelő kiterjesztése és a kontroll megvalósítása érdekében.

Védelem

Minden modell a hangminőségre nézve nem káros túlfeszültség-védelemmel rendelkezik és extrém feszültség esetén automatikusan kikapcsol.

Ha a bejövő váltakozó áramú vezetéken több mint negyed másodpercig 270V-nál több feszültség van jelen, az áramkör azonnal kinyit egy nagyáramú relét. Ez a relé kikapcsolja a váltakozó áramot az összes aljzatból és aktiválja a piros előlapi LED-es „Túlfeszültségvédelem” figyelmeztető jelzést. Amint az esemény elmúlt, vagy az épület hibája kijavításra került, az áramkör automatikusan újra bekapcsol.

Nyugodt lehet afelől, hogy az értékes berendezései megfelelően védettek.

Tápellátás mindenkinek

A PowerQuest 303, 505 és 707 egyaránt 7db aljzatot kapott: 3 nagyáramú konnektor a végfokok, aktív hangfalak, erősítők, mélynyomók,  a további 4 db lineáris szűrésű konnektor az állandó áramú forráskomponensek (TV-k, média-streaming eszközök, ananlóg/CD lemezjátszók, előerősítők csatlakoztatására szolgál.

Minden csatlakozó izolált és a csatlakoztatott eszközre optimalizált, ami fokozza a PowerQuest képességét a következő hálózati problémák összetett hatásainak hatékony kezelésére:

  • Rádiófrekvenciás zajok és egyéb indukált zajok, amelyek jelen vannak a közműtől származó váltakozó áramban.
  • A minden váltakozó áramú kábelen és a kábelben jelenlévő zajok
  • A rendszer komponenseiben keletkező zaj, amely a PowerQuest kimeneti áramköreibe „visszaáramlik”.

Minden modellhez tartozékként jár egy szett opcionálisan felszerelhető 2RU méretű rack fül és egy cserélhető, 2 m hosszú PowerQuest tápkábel (PQ303-hoz PQ416-os kábel, PQ 505 és PQ707-hez PQ716-os kábel). Az irányvezérelt tápkábel használata kulcsfontosságú az RF-zaj disszipáció maximalizálásához.

PowerQuest tranziens teljesítménykorrekció

Jobb, mint a falból jövő áram! A tranziens teljesítménykorrekció és a 45 amperes igény szerinti áramtároló teszi lehetővé az AQ Niagara szintű dinamikát, hogy a zene úgy szóljon, ahogyan azt „a művész szerette volna”.

Értékelések (0)

Értékelések

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések

Letöltések

Hasonló termékek
Utoljára megtekintett termékek
Hasonló termékek
A Firewall a LessLoss Skin-szűrő technológiája. Olyan zajszennyezés blokkolására képes, amelyet a tekercs vagy kondenzátor alapú megoldások meg sem közelítenek. A kritikus körökben elismert DFPC (dinamikus szűrős tápkábel) elvéből tovább fejlesztett LessLoss FireWall modul felszabadít olyan elrejtet...
629 280 Ft
Tovább
7 kimenetes, hálózati szűrő funkciót betöltő hifi elosztó 2 magas áramú és 5  forráskészülékekhez optimalizált, szűrt aljzattal. Saját szabadalmú földzaj elnyelő rendszer, irányhelyes alacsony ellenállású tömör magos belső kábelezés. Ultra-lineáris AC RF szűrő kondenzátorok. Túlfeszültség védel...
389 000 Ft
Tovább
Utoljára megtekintett termékek