Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en
 • Új RCA elosztók és adapterek
  2020. JÚLIUS 30.

  Új RCA elosztók és adapterek

  Az Y-RCA adapterrel egy analóg audió csatorna jele ketté osztható. Így oldható meg például, hogy egy házimozi erősítő aktív SUB kimenetéhez két mélysugárzót csatlakoztassanak. Természetesen sok más célra is alkalmazható.

  RCA-Y adapterek léteznek tömör fém/műanyag házas vagy kábeles kivitelben. A kábeles, avagy"lengő" adapter olyan szempontból jobb, hogy kevésbé terheli, feszíti a készülékek aljzatát.  

  Célunk olyan RCA adapterek tervezése volt, amelyek ár/érték arányban kedvezőbbek a már kínálatunkban lévő, vagy más gyártók által kínált, drágább megoldásokhoz képest.

  Az OFC réz kábelt tartalmazó KCE-RCA-YF (baloldali fotón) és KCE-RCA-YM (jobboldali fotón) Y-RCA adaptereket fém házas, aranyozott RCA csatlakozókkal szereljük. A kábelt rugalmas LSV Y-idomba építjük a rugalmasság és tartósság érdekében.

  Az OCC réz kábelt tartalmazó KCO-RCA-YF (baloldali fotón) és KCO-RCA-YM (jobboldali fotón) adaptereket is fémházas csatlakozóval szereljük. Ehhez a NECH-3001 kábelt alkalmaztuk, amely könnyű, rugalmas és jobban megőrzi a hangminőséget.

  KCO-RCA Jumper - Integrált erősítőkön lévő RCA aljzatok összekötésére szolgáló áthidaló Jumper. Egyedi tervezés az U-alakú dugók helyettesítésére, aranyozott fémházas RCA dugókkal és NECH-3001 Litze-szerkezetű OCC réz kábellel. A csomag egy párat tartalmaz.

Grand kábel TESZT!
2023. JÚLIUS 07.

Grand kábel TESZT!

Nighthawk
2018. AUGUSZTUS 01.

Nighthawk

Újra nyitunk!
2021. ÁPRILIS 06.

Újra nyitunk!

Milyen hangfalkábelt vegyek?
2022. FEBRUÁR 07.

Milyen hangfalkábelt vegyek?