Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1149 Budapest, Fogarasi Út 19/E
Nyelv
hu en
 • #Maradjotthon - de ne maradj le a minőségi műsorokról!
  2020. MÁRCIUS 16.

  #Maradjotthon - de ne maradj le a minőségi műsorokról!

  A kialakult egészségügyi helyzetre való tekintettel üzletünket bizonytalan ideig bezárjuk, de webáruházunk továbbra is változatlanul üzemel.

  Tisztelt vásárlóink és látogatóink!

  A kialakult egészségügyi helyzetre való tekintettel az alabbi döntésre jutottunk hosszas mérlegelés után, mindannyiunk egészségének védelmében:

  • Üzletünket bizonytalan időre bezárjuk.

  • Webáruházunk változatlanul továbbra is üzemel, futárszolgálattal küldjük csak a csomagokat, a boltban történő személyes átvétel szünetel. Javasoljuk, hogy rendelését online fizesse ki bankkártyával, a futárral való minél rövidebb kontaktus érdekében.

  • Március 16-tól a szállítás díjmentes értékhatártól függetlenül, magyarországi címre, forintos fizetés esetén.

  • Telefonon és emailen keresztül tud velünk kapcsolatba lépni, hétköznapokon 10 - 15 óra között tartunk ügyeletet, így tudunk továbbra is szakmai segítséget, tanácsadást nyújtani Önöknek.

  • A március 15-ig beérkezett személyes átvételes rendeléseket március 16. 16:00 óráig tudják átvenni üzletünkben. Az át nem vett rendeléseket futárral tudjuk elküldeni, ha ezt jelzik nekünk, máskülönben töröljük a rendelést.


  Köszönjük megértésüket! 
  Reméljük, hamarosan visszazökkenhetünk a régi kerékvágásba, addig is vigyázzon mindenki magára, és környezetére felelősségteljesen! 
  Jó egészséget és kitartást!

  Üdvözlettel:
  Pillis Zsuzsa
  Ügyvezető
  KáCsa Audió Kft.

  Hozzászólás (0)

  Vélemény: