Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

Neotech NECE-3001-HD6 fejhallgató kábel (1,3m)

(0)
47 050 Ft/db
LeírásKáCsa Audió által tervezett és összeszerelt fejhallgató kábel Neotech NECE-3001 Litze-szerkezetű (4 x 0,05 mm2 keresztmetszetű) OCC vezetővel. 1,3 m hosszúság (igény esetén egyedi hossz is kérhető), HD600/650/660 S kompatibilis Cardas és 3,5 mm-es alumínium házas, aranyozott KáCsa Jack csatlakozóval szerelve. Szükség esetén eltérő csatlakozókkal is rendelhető! Kígyóbőrrel nem tudjuk megszerelni.
Készleten, szállítás 1-2 munkanapon belül
cikkszám:NECE-3001-HD6
Kategóriák:
Mennyiség
Termékleírás
Értékelések (0)
Letöltések
Termékleírás

Termékleírás

KáCsa Audió által tervezett és összeszerelt fejhallgató kábel Neotech NECE-3001 Litze-szerkezetű (4 x 0,05 mm2 keresztmetszetű) OCC vezetővel. 1,3 m hosszúság (igény esetén egyedi hossz is kérhető), HD600/650/660 S kompatibilis Cardas fejhallgató csatlakozóval és 3,5 mm-es alumínium házas, aranyozott KáCsa Jack dugóval szerelve. Szükség esetén eltérő csatlakozókkal és más hosszúságban is rendelhető!

A jó hangminőségbe a fejhallgató kábel is beleszól

Minél magasabb felbontásra alkalmas egy fejhallgató, annál érzékenyebb az előtte sorakozó láncszemekre. Ha a rendszerben csak egy gyenge alkotóelem dolgozik, az máris visszafogja a végleges hangminőséget, ugyanúgy, mint a hagyományos Hi-Fi hangrendszereknél. A fejhallgató kábel vezetőként továbbítja az erősítőtől érkező analóg jelet a fejhallgató hangszóróinak. Az eredmény akkor jó, ha Ön tiszta, magával ragadó sztereó hangot hall, színpadképpel, sok érzelemmel és energiával. De mi van akkor, ha hiányzik az a bizonyos részletesség?

Megjegyzés: fontos leszögezni, hogy a gyártók által alapértelmezetten mellékelt fejhallgató kábel nem feltétlenül rossz. Ha Ön elégedett rendszerének hangminőségével, akkor valószínűleg nem szükséges „tuning” opciót választania.

Mi a különbség a NECE-3001 és egy gyári fejhallgató kábel között?

1. Vezetőanyag: A NECE-3001 nem hagyományos OFC (oxigénmentes réz) vezetőt, hanem OCC-t (monokristályos réz) tartalmaz. A Neotech által kifejlesztett technológia lényege, hogy homogén anyagszerkezetűvé alakítja a rezet. A továbbítandó jel szemszögéből az OFC olyan, mint egy kátyúkkal teli autóút, az OCC pedig egy vadonatúj autópálya. Hangminőség szempontjából jobb, viszont hátránya, hogy a bonyolult, kriogenikus kezelési eljárás miatt drágább az előállítása.

2. Szimmetrikus lehetőség: A NECE-3001 nem kettő, hanem négyeres szerkezetű fejhallgató kábel. A jobb és bal oldali hanginformáció is két-két szálon továbbítható. Így opcionálisan, a megfelelő csatlakozókkal akár szimmetrikus fejhallgató erősítőkkel kompatibilis kábel is építhető belőle. Vásárlóink visszajelzése és saját tapasztalatunk alapján a NECE-3001-HD6 minden HD 600 szériás fejhallgató kábelnél tisztább hangzást eredményezett még akkor is, ha nem szimmetrikus csatlakozóval szereltük.

3. Egyedi csatlakozó opciók: A legtöbb fejhallgatókábel végén fröccsöntött műanyag csatlakozóvég található. A NECE-6001-HD6 fém dugókat tartalmaz és szerelése szó szerint sajátkezűleg, budapesti műhelyünkben történik. Minden egyes fejhallgató kábelt erre specializálódott kollégánk készít el, így tartható fenn a folyamatos minőség. Ráadásul a NECE-3001-HD6 forrás felőli végződése opcionálisan variálható. Ha Ön nem 3,5 mm-es Jack dugóval kéri, akkor számos más opciót választhat helyette. Néhány példa a teljesség igénye nélkül:

  • 2,5 mm-es szimmetrikus Jack (kérhető standard vagy Furutech dugó)
  • 6,3 mm-es Jack (kérhető standard vagy Furutech dugó)
  • 4,4 mm-es szimmetrikus Pentaconn (kérhető standard vagy Furutech dugó)
  • 4-tűs szimmetrikus XLR (kérhető standard vagy Furutech dugó)
  • Dupla szimmetrikus XLR (kérhető standard vagy Furutech dugó, viszont dupla XLR kivitelnél kétszer annyi kábel szükséges)

Az alábbi videóban megtekintheti, hogyan készül el megrendelőnk kérésére egy 4,4 mm-es szimmetrikus Pentaconn dugóval szerelt változat:

Kérjük, hogy ha 3,5 mm-es Jack dugótól eltérő csatlakozót kér a forrás felőli oldalra, akkor rendelés előtt minden esetben egyeztessen munkatársainkkal! Az eltérő csatlakozók ára és szerelési díja is különbözhet. Ezért egyedi rendelés esetén új árkalkuláció szükséges. Igény szerint nemcsak 1,3 méteres kivitelben, hanem más hosszúságban is kérheti az Ön fejhallgató kábelét.

NECE-3001 fejhallgató kábel kipróbálás lehetőség

Bemutatótermünkben, előzetes egyeztetéssel Ön is kipróbálhatja a terméket. A meghallgatáshoz tetszés szerint elhozhatja saját Sennheiser HD 600/650/660 S fejhallgatóját, illetve munkatársaink is tudnak demó fejhallgatót biztosítani a kipróbálás erejéig. További kérdés esetén keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén és örömmel állunk rendelkezésére!

Értékelések (0)

Értékelések

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések

Letöltések

Hasonló termékek
Utoljára megtekintett termékek
Hasonló termékek
KáCsa Audió által tervezett és összeszerelt fejhallgató kábel OCC ezüst vezetővel. 1,3 m hosszúság (igény esetén egyedi hossz is kérhető), HD600/650/660 S kompatibilis Cardas és 3,5 mm-es alumínium házas, aranyozott KáCsa Jack csatlakozóval szerelve. Szükség esetén eltérő csatlakozókkal is rendelhet...
56 170 Ft
Tovább
Utoljára megtekintett termékek