Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1149 Budapest, Fogarasi Út 19/E
Nyelv
hu en

KáCsa KCO-HPCu-HD6 - fejhallgató kábel

(0)
18 690 Ft/db
LeírásKáCsa Audió által tervezett és összeszerelt fejhallgató kábel OCC réz vezetővel. 1,3 m hosszúság (igény esetén egyedi hossz is kérhető), HD600/650/660 S kompatibilis Cardas és 3,5 mm-es alumínium házas, aranyozott KáCsa Jack csatlakozóval szerelve, királykék kígyóbőr borítással. Szükség esetén eltérő csatlakozókkal is rendelhető!
A KáCsa Audió technikusai által szerelve.
Készleten
cikkszám:KCO-HPCu-HD6
Kategóriák:
Mennyiség
Termékleírás
Értékelések (0)
Letöltések
Termékleírás

Termékleírás

Főbb termékjellemzők

  • A gyári Sennheiser HD600/650/660 S kábelekhez képest egyértelműen jobb hangzás
  • A standard kábelekhez viszonyítva tisztább sztereó középpont, élettelibb részletek, árnyaltabb dinamika
  • Még tartósabb kivitel az alumínium Y-stoppernek köszönhetően
  • A kék kígyóbőr által rugalmasabb, gubanc-mentes kialakítás
  • Cardas csatlakozók a fejhallgató felőli oldalon
  • Fémházas, telefon/DAP tokokkal kompatibilis 3,5 mm-es Jack csatlakozóval szerelve
  • Ideális sérült/elvesztett kábel pótlására
  • Kézzel összeszerelve, letesztelve a KáCsa Audió technikusai által
  • Igény szerint bármilyen hosszúságban rendelhető*


Elszakadt a kábel?

Gyakran keresnek meg minket azzal a problémával, hogy a háziállat, irodai bútor, mérges szomszéd stb. miatt elszakadt, vagy megsérült a fejhallgató kábele. Ilyenkor az egyik megoldás az, hogy a kábelt megtoldjuk a sérült résznél. Hifi fejhallgatók kábelét azonban nem érdemes toldani, mert így hangminőség veszteséget okozunk. Ilyenkor célszerűbb új kábelt választani a füleshez. Utóbbira szánjuk ezt a terméket.

A legjobb fejhallgató kábel „tuning”

Hozza ki a legtöbbet fejhallgatójából! A legtöbb fülesgyártó még nem ismerte fel, vagy figyelmen kívül hagyja az audió kábel hangminőségre gyakorolt hatását. Ezért gyakran előfordul, hogy a fejhallgató kábel idézőjelben visszatartja a finom részletességet. Néhány másodperces tesztelés után rögtön érzékelhető, hogy ez a kábel is épp olyan jellegű változást hoz sztereó tér stabilitásban, magas frekvenciás felbontásban és általános térhatásban, mint bármely más analóg összekötő.

Az audiofil fejhallgató kábelek általában OFC, ezüstözött OFC vagy OCC réz vezetőből készülnek. A KCO-HPCu-HD6 esetében a vezető OCC (magas tisztaságú, monokristályos) réz.

*Mivel a KCO-HPCu fejhallgató kábel méterre is megvásárolható, bármilyen hosszúságban (vagy akár eltérő csatlakozókkal is, például 6,3 mm-es Jack dugóval. Vagy szimmetrikus bekötéshez, egyéb márkájú fejhallgatókhoz is szabható) elkészíthetjük az Ön kábelét, előzetes egyeztetést követően.

Értékelések (0)

Értékelések

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések

Letöltések

Hasonló termékek
Utoljára megtekintett termékek
Hasonló termékek
-19%
KáCsás 3,5mm jack és mini XLR csatlakozókkal szerelt fejhallgató kábel. Hossza: 1,3mA kábel neotech NECH-3001 Litze szerkezetű OCC réz kábel.Új, kifutó modell....
21 075 Ft 16 990 Ft
Tovább
Seinheisser HD600-as sorozathoz fejhallgató kábel. Gyári fejhallgató kábelen a füles oldali csatlakozók cserélve lettek Cardas HPSC csatlakozóra. Felújított kábel. Hossza: 2,6m...
15 000 Ft
Tovább
-21%
Litze szerkezetű monokristályos (OCC) réz kábelből 3,5mm-es és 2db 2,5mm-es mono jack csatlakozókkal szerelve. High End minőségű kábel. Hossza: 1,55m​...
28 330 Ft 22 490 Ft
Tovább
Utoljára megtekintett termékek