Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

KáCsa KCO-HPAg-HD8 - fejhallgató kábel HD 800 szériához

(0)
94 050 Ft/db
LeírásKáCsa Audió által tervezett és összeszerelt fejhallgató kábel OCC ezüst vezetővel. 1,3 m hosszúság (igény esetén egyedi hossz is kérhető), HD800/800 S/820 kompatibilis, ródium bevonatú Furutech csatlakozókkal, és Furutech 2,5 mm-es szimmetrikus Jack dugóval, szerelve. Szükség esetén eltérő csatlakozókkal, más hosszúságban is rendelhető!
Készleten, szállítás 1-2 munkanapon belül
Ingyenes szállítás
cikkszám:KCO-HPAg-HD8
Kategóriák:
Mennyiség
Termékleírás
Értékelések (0)
Letöltések
Termékleírás

Termékleírás

Főbb termékjellemzők

  • A gyári Sennheiser HD800/800 S/820 kábelekhez képest egyértelműen jobb hangzás
  • A standard kábelekhez viszonyítva tisztább sztereó középpont, élettelibb részletek, árnyaltabb dinamika
  • Még tartósabb kivitel az alumínium Y-stoppernek köszönhetően
  • A fekete kábel harisnya által rugalmasabb, gubanc-mentes kialakítás
  • Ródium bevonatú Furutech FT-7254(R) csatlakozók teszik lehetővé az erre alkalmas, szimmetrikus kimenettel rendelkező DAP csatlakoztatását
  • Ródium bevonatú Furutech FT-H800(R) csatlakozók a fejhallgató felőli oldalon biztosítanak stabil kapcsolódást és tiszta jelátvitelt
  • Ideális sérült/elvesztett kábel pótlására
  • Kézzel összeszerelve, letesztelve a KáCsa Audió technikusai által
  • Igény szerint bármilyen hosszúságban rendelhető*
  • A termékfotó illusztráció, a termék ára a fejhallgatót nem tartalmazza.


Elszakadt a kábel?

Gyakran keresnek meg minket azzal a problémával, hogy a háziállat, irodai bútor, mérges szomszéd stb. miatt elszakadt, vagy megsérült a fejhallgató kábele. Ilyenkor az egyik megoldás az, hogy a kábelt megtoldjuk a sérült résznél. Hifi fejhallgatók kábelét azonban nem érdemes toldani, mert így hangminőség veszteséget okozunk. Ilyenkor célszerűbb új kábelt választani a füleshez. Utóbbira szánjuk ezt a terméket.

A legjobb fejhallgató kábel „tuning”

Hozza ki a legtöbbet fejhallgatójából! A legtöbb fülesgyártó még nem ismerte fel, vagy figyelmen kívül hagyja az audió kábel hangminőségre gyakorolt hatását. Ezért gyakran előfordul, hogy a fejhallgató kábel idézőjelben visszatartja a finom részletességet. Néhány másodperces tesztelés után rögtön érzékelhető, hogy ez a kábel is épp olyan jellegű változást hoz sztereó tér stabilitásban, magas frekvenciás felbontásban és általános térhatásban, mint bármely más analóg összekötő.

Az audiofil fejhallgató kábelek általában OFC, ezüstözött OFC vagy OCC réz vezetőből készülnek. A KCO-HP esetében a vezető OCC (magas tisztaságú, monokristályos) ezüst. A klasszikus hifi rendszerekhez szánt tiszta ezüst, vagy ezüstöt is tartalmazó kábelek gyakran drágák, a fejhallgatók esetében viszont kevesebb vezető anyag is elegendő.

A kábel: 4x28 AWG (0,08 mm2) vezetőfelületű OCC ezüstből készült, FEP szigeteléssel. A négy vezetőcsatornát poliészter töltet és papírréteg veszi körül. A rugalmas, fekete PVC köpennyel borított kábel teljes vastagsága 3 mm. Az átlagos minőségű vezetékekhez képest tisztább, könnyedebb részleteket és finomabb dinamikai árnyalást eredményez. 

*Mivel a KCO-HPAg fejhallgató kábel méterre is megvásárolható, bármilyen hosszúságban (vagy akár eltérő csatlakozókkal is, például szimmetrikus bekötéshez vagy egyéb márkájú fejhallgatókhoz is) elkészíthetjük az Ön kábelét, előzetes egyeztetést követően.

Értékelések (0)

Értékelések

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések

Letöltések

Hasonló termékek
Utoljára megtekintett termékek
Hasonló termékek
-20%
Neotech litze szerkezetű OCC réz fejhallgató kábele. HD800/800 S/820 kompatibilis, ródiumozott bevonatú Furutech csatlakozókkal, és aranyozott Furutech 6,3 mm-es sztereó Jack dugóval,  szerelve.Egyedi gyártás. Hossza: 1,8m...
84 415 Ft 67 499 Ft
Tovább
Utoljára megtekintett termékek