Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

Furutech LAN-8 NCF – CAT 8 Ethernet kábel (2,5 m)

(0)
80 970 Ft/db
LeírásUltra-magas sebességű jeltovábbító kábel, amely akár 40 Gbps 2000 MHz jelet is képes átengedni. 24 AWG S/FTP felépítés tripla árnyékolás, 24k aranyozott RJ45 csatlakozók NCF tartalmú házzal. Categor 8 kompatibilis Ethernet LAN kábel.
Készleten, szállítás 1-2 munkanapon belül
Ingyenes szállítás
cikkszám:LAN8-2.5
Kategóriák:
Mennyiség
Termékleírás
Értékelések (0)
Letöltések
Termékleírás

Termékleírás

A LAN-8 NCF egy igényesen megtervezett és épített Category 8 S/FTO csavart páras kábel Ethernet és még magas sebességű jelátvitelhez.
NCF Csatlakozó ház (többanyagú hibrid konstrukció). Az NCF speciális kristályos anyag, amely két ’aktív’ tulajdonságot tartalmaz. Először negatív ionokat generál, amelyek megszűntetik a töltést. Másodszor a hőenergiát infravörössé alakítja. A Furutech ezt a figyelemreméltó anyagot kombinálja nano-méretű kerámia részecskékkel és szénporral, ezek hozzáadott ’piezoelektromos’ csillapító hatása miatt. Az eredményül kapott Nano Crystal2 Formula a legjobb elektromos és mechanikus csillapító anyag. A Furutech által készítve, exkluzívan Furutech termékekben. Az NCF javítja a hangszínpad fókuszát és mélységét, a harmonikusok és a tonális egyensúly is megváltozik. Az alacsony frekvenciák tisztábbak, több definiáltság érzetével, amit az alacsonyabb zajszint okoz.


A Category 8 visszafelé kompatibilis a CAT7 és 6 kábelekkel. Emellett a CAT7-nél jobb tulajdonságokat nyújt az áthallás és rendszer zaj küszöbölésére azáltal, hogy minden vezeték pár és a komplett kábel is hozzáadott árnyékolást tartalmaz. A hozzáadott árnyékolás mellett a LAN-8 NCF csavart párakat tartalmaz, amelyek csavarásait a hosszúság szerint számozzák. Ez tovább növeli az RF árnyékolást és véd az áthallás ellen.
A Category 8 kábel 40 Gigabit Ethernet továbbításra alkalmas és 2 000 MHz-ig átengedi a frekvenciákat (Category 7 x 3,3). Ellenáll a zaj interferenciának, így gyors és stabil hálózati környezetet biztosít.


  • A fő vezetőszál: 24 AWG (19/0,12) ezüstözött Alpha OCC vezető a minimális jelveszteség érdekében
  • RJ45 (8P8C) csatlakozó: Alpha nem-mágnesezhető vezetőanyag 24k aranyozott bevonattal és 24k aranyozott ötvözet házzal minimális mágneses tulajdonságokkal, a jeldegradáció megelőzéséhez.
  • 3-rétegű árnyékolás kimagasló zajszigetelésű alumínium fóliaréteggel és réz szövet árnyékolással, amely meghaladja a hagyományos kábelek árnyékolását.
  • A legjobb csillapító és szigetelő anyagokból készítve, a frekvencia megjelenítés és tonális egyensúly érdekében
  • Köpeny: UL/CL3 minősített gyúlékonysági szint; RoHS kompatibilis rugalmas (fekete) PVC és magas minőségű műszál szövet köpeny. Teljes átmérő: 7,0 mm +/- 0,1 mm.
  • Elérhető hosszúság opciók: 0.6M/1.2M/1.8M/2.5M/3.6M/5M valamint igény szerint 7.5M/10M
Értékelések (0)

Értékelések

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések

Letöltések

Hasonló termékek
Utoljára megtekintett termékek
Hasonló termékek
Rendelhető különböző hosszúságokban! A méret kiválasztásához nyissa meg a terméket!High end CAT kábel 4x23AWG (4x0,25mm2) monokristályos réz vezetővel, tripla szigeteléssel és fémházas RJ45 csatlakozókkal. Ajánlott felső kategóriás hangrendszerekhez, NAS/hálózati médialejátszó, stb. bekötéséhez....
67 430 Ft
Tovább
Utoljára megtekintett termékek