Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1149 Budapest, Fogarasi Út 19/E
Nyelv
hu en

Furutech e-TP80E - hifi elosztó és tápszűrő

(0)
226 530 Ft/db
LeírásNyolc aljzatos (4 szűrt és 4 szűretlen) hifi tápszűrő/elosztó kimagasló minőségű aranyozott GC-303 zaj-elnyelő belső bevonattal.
Készleten
Ingyenes szállítás
cikkszám:e-TP80E
Mennyiség
Termékleírás
Értékelések (0)
Letöltések
Termékleírás

Termékleírás

"értékes, és tökéletes azoknak, akik ebben az árkategóriában rugalmas, zenei és jól tervezett elosztót keresnek" - Robert Levi, Positive Feedback Online

Furutech e-TP80E jellemzők

Az eTP80E egy kimagasló minőségben megépített elektromos elosztó, amely sok olyan alapvető audio-video problémát megszűntet, melyeket nagy mértékben az elektromos áram okoz. 

Az elektromosság problémái 

Az AC hullámformát eltorzítja a földelőszálon érkező zaj, a feszültségugrások és kihagyások, az Ön rendszerében lévő kapcsolóüzemű tápegységek továbbá a processzorok és digitális összekötők felől érkező magas frekvenciák is. 

Emellett sok esetben a szomszédos háztartások felől is érkezhet zaj, amennyiben több otthon osztozik ugyanazon a transzformátoron. Ezért fordul elő, hogy a kép- és hangminőség megszállottjai érzékelhető minőségjavulást tapasztalnak éjszaka és hétvégénként a hifi / házimozi rendszerükben! 

Furutech e-TP80E GC-303 zajszűrő 

A gyönyörűen megmunkált alumínium készülékház árnyékoló elemként viselkedik a leggyakoribb problémát jelentő RFI (rádiófrekvenciás) interferenciával szemben, a hozzáadott GC-303 réteg pedig blokkolja az elektromágneses zavarokat. A GC-303 egy speciális anyag, amely a padlólemez belső oldalán található. Elnyeli a belső illesztések által generált EMI-t. Az e-TP80 nem használ ezen kívül más szűrést, hogy az AC ellenállást minimális szinten tartsa, ezzel felszabadultabb, dinamikusabb és élettelibb teljesítményt kihozva az Ön komponenseiből. 

Az elosztó belső kábelezése és csatlakozói 

A belső kábelezés Furutech u-14 vezetékből (14 AWG) készült, amely garantálja az alacsony ellenállást. A Furutech kimagasló minőségű elektromos schuko aljzatok az IEC AC bementhez vannak kötve. A kábel aljzatok 24K aranyozott bevonatú foszfor bronzból készültek a stabil, hosszan tartó, optimális áram átvitel érdekében. 

Az e-TP80 pontosságot, apró részleteket hoz vissza a zenei előadásokba mikro-dinamikus effektusokkal, nagyobb felbontással és kevesebb szemcsésséggel.

  Értékelések (0)

  Értékelések

  Hozzászólás(0)

  Értékelés:
  Vélemény:
  Letöltések

  Letöltések

  Hasonló termékek
  Utoljára megtekintett termékek
  Hasonló termékek
  A LessLoss legfejlettebb skin-filter tápszűrő technológiájával érkező, felhasználóbarát Firewall Module olyan szinten képes kizárni a zajszennyezést, amire a tekercs- és hagyományos kondenzátor alapú megoldások nem képesek. A DFPC (dinamikus szűrésű tápkábel) sorozat fejlesztését alkalmazza, kondenz...
  229 590 Ft
  Tovább
  Utoljára megtekintett termékek