Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

Furutech e-TP80ES – hifi elosztó és tápszűrő

(0)
303 820 Ft/db
LeírásAz eTP80ES egy kimagasló minőségű elektromos elosztó 4 db szűrt és 4 db EMI szűréssel ellátott aljzattal és túlfeszültség elleni védelemmel. Alumínium ötvözet készülékház GC303 bevonattal és aranyozott, foszfor-bronz vezetős aljzatokkal. Minősítés: AC250V 10A 2500W max.
Készleten, szállítás 1-2 munkanapon belül
Ingyenes szállítás
cikkszám:e-TP80ES
Mennyiség
Termékleírás
Specifikáció
Értékelések (0)
Letöltések
Termékleírás

Termékleírás

Az elektromosság problémái

Az AC hullámforma alsó és felső részét eltorzítja a földelőszálon érkező zaj, a feszültségugrások és kihagyások, az Ön rendszerében lévő kapcsolóüzemű tápegységek továbbá a processzorok és digitális összekötők felől érkező magas frekvenciák is. Emellett sok esetben a szomszédos háztartások felől is érkezhet zaj, amennyiben több otthon osztozik ugyanazon a transzformátoron. Ezért fordul elő, hogy a kép- és hangminőség megszállottjai érzékelhető minőségjavulást tapasztalnak éjszaka és hétvégénként a hifi / házimozi rendszerükben!

Két állomásos kriogenikus és demagnetizáló Alpha eljárás

Az Alpha folyamat Furutech sajátosság, melynek során MINDEN fémelemet folyékony nitrogénnel kondícionálnak, -196 és -250 fok között tartva, hogy az anyagok molekuláris szerkezete homogénné váljon. Ez jobb elektromos vezető tulajdonságot eredményez, ami a tápellátás és jelátvitel során egyaránt előnyt jelent. Második lépésben demagnetizálják az anyagot, hogy a dinamika és felbontás tovább javuljon.

A GC-303 zajszűrő szerepe

A gyönyörűen megmunkált alumínium készülékház árnyékoló elemként viselkedik a leggyakoribb problémát jelentő RFI (rádiófrekvenciás) interferenciával szemben, a hozzáadott GC-303 réteg pedig blokkolja az elektromágneses zavarokat. A GC-303 egy speciális anyag, amely a padlólemez belső oldalán található. Elnyeli a belső illesztések által generált EMI-t.

Az elosztó belső kábelezése és csatlakozói

A belső kábelezés Furutech u-14 vezetékből (14 AWG) készült, amely garantálja az alacsony ellenállást. A Furutech kimagasló minőségű elektromos schuko aljzatok az IEC AC bementhez vannak kötve. A kábel aljzatok 24K aranyozott bevonatú foszfor bronzból készültek a stabil, hosszan tartó, optimális áram átvitel érdekében.

Az új e-TP80S széria szűrő és MOV áramköre: kombinált EMI és túlfeszültség védelem

A feszültségingadozások, elektromos viharok és feszültségugrások sérülést okozhatnak az érzékeny elektronikus berendezésekben. A Furutech e-TP80ES olyan túlfeszültség védelemmel rendelkezik, amely fontos védőréteget nyújt az Ön rendszerének védelmére.

Egy feszültségugrás esetén az e-TP80ES új MOV áramköre automatikusan elvágja a tápellátást a fő áramkör EMI szűrőjénél, hogy megelőzze a rövidzárlatot és megvédje az Ön rendszerét. Ráadásként az audió célra optimalizált MOV áramkör minden olyan elektromos és mechanikus rezonanciát csillapít, amelyet az elektomos ellenállás, hő és energiafolyam okoz.

Kényelmi okból LED mutatja az e-TP80ES  védő áramkörének és EMI szűrőjének normál működését. Amikor a LED-ek „bekapcsolt” állapotban vannak, akkor Ön zajtól és túlfeszültségtől védett.

A termékben lévő valamennyi fém elemen elvégezték a Furuteh Alpha folyamatot (kriogenikus és demagnetizáló kezelés).

Specifikáció

Specifikáció

Fázis áram
10A
Watt töltés
2500 W
Földelt kimenetek
8 db
Túlfeszültség védelem
automatikus áramkör (varisztor csere szükséges túlfeszültség után)
Szigetelés ellenállás
300 MOhm 500V DC fölött
Szivárgás feszültség
1,0 mA alatti
Maximális fojtó feszültség
360V (8x20μSec)
Maximális túlfeszültség áram
Surge current
Zajszűrő
-20db~92db (2~100Mhz)
Energia (2ms)
40J
Szigetelés ellenállása
300MOhm 500V DC fölött
Aljzatok
8 db magas teljesítményű FI-E30 (G)
IEC bemenet
high-end audio minősített FI-06 (G)
Készülékház anyag
festett fémötvözet
Méretek
400 x 130 x 60 mm
EMI sugárzás elnyelő formula
GC-303
​Tömeg
1,9 Kg
Értékelések (0)

Értékelések

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések

Letöltések

Hasonló termékek
Utoljára megtekintett termékek
Hasonló termékek
Az eTP80ES NCF egy kimagasló minőségű elektromos elosztó 4 db szűrt és 4 db EMI szűréssel ellátott aljzattal és túlfeszültség elleni védelemmel. Mindegyik aljzat NCF nano kristályos formulát tartalmaz. Minősítés: AC250V 10A 2500W max....
389 950 Ft
Tovább
2023 újdonság az AudioQuesttől! A népszerű PowerQuest sorozat 3 új elosztóval bővült. PowerQuest 303/505/707A PowerQuest 505 tápszűrő az AudioQuest kiemelkedő minőségét párosítja a hangminőségre nézve nem káros túlfeszültség védelemmel és ezzel kiváló alapot biztosít sztereó rendszerek, többcsa...
299 000 Ft
Tovább
A LessLoss legfejlettebb skin-filter tápszűrő technológiájával érkező, felhasználóbarát Firewall Module olyan szinten képes kizárni a zajszennyezést, amire a tekercs- és hagyományos kondenzátor alapú megoldások nem képesek. A DFPC (dinamikus szűrésű tápkábel) sorozat fejlesztését alkalmazza, kondenz...
248 520 Ft
Tovább
A Furutech e-TP60E elosztójának NCF(R) változata. Egy kifinomult, prémium minőségben megépített tápelosztó, amely sok alapvető problémát megold olyan audió-videó komponensek környezetében, amelyek masszívan szennyezett áramról üzemelnek.A villás aljzatok FI-E30NCF(R) típusúak.​...
240 340 Ft
Tovább
2023 újdonság az AudioQuesttől! A népszerű PowerQuest sorozat 3 új elosztóval bővült. PowerQuest 303/505/707A PowerQuest 303 tápszűrő az AudioQuest kiemelkedő minőségét párosítja a hangminőségre nézve nem káros túlfeszültség védelemmel és ezzel kiváló alapot biztosít sztereó rendszerek, többcsa...
229 000 Ft
Tovább
Utoljára megtekintett termékek