Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

AudioQuest DragonFly Black - USB DA konverter (UTOLSÓ DARAB)

(0)
31 900 Ft/db 39 500 Ft/db
LeírásSzűntesse meg a számítógép zajos, torz hangját egy külső hangkártyával! Az AudioQuest DragonFly USB DAC parányi, sokoldalú, és az alaplapi hangkártyákhoz képest lényegesen szebben szól.
Készleten, szállítás 1-2 munkanapon belül
cikkszám:AQ-DragonflyBlack
Mennyiség
Termékleírás
Értékelések (0)
Letöltések
Termékleírás

Termékleírás

DragonFly Black külső USB DAC
A DragonFly termékcsalád legmegfizethetőbb tagja, a Black a Darko.Audio szerint „alapvető hifi kellék” a mindennapi zenehallgatáshoz. ESS 9010 DAC chip segítségével képes megszólaltatni 44,1/48/88,2/96 kHz mintavételű és MQA jelfolyamokat egyaránt.

Főbb termékjellemzők

  • 44,1 és 96 kHz között bármilyen magas felbontású, veszteségmentes zenét megszólaltat
  • A Texas Instruments TPA6130 fejhallgató erősítőnek köszönhetően magas impedanciájú fejhallgatókat is képes magabiztosan meghajtani
  • Mintavételezési frekvenciától függően különböző színekben világító szitakötő embléma
  • Mivel kb. akkora, mint egy USB pendrive, szinte bárhol elfér
  • Kompatibilis Windows és Mac OS operációs rendszerekkel
  • Használható iPhone és iPad készülékek külső USB hangkártyájaként (ehhez a hivatalos Lightning – USB Camera adapter szükséges!)
  • Használható a legtöbb korszerű, Android szoftvert futtató (4.1 vagy újabb) okostelefon és tablet külső hangkártyájaként. (érdemes Android eszközökhöz az USB Audio Player Pro alkalmazást letölteni).

Használhatom a DragonFly-t Android eszközökkel?

Igen. A FragonFly Black, Red és Cobalt a legtöbb Lollipop OS (és egyes KitKat-on futó Android készülékekkel) rendszert futtató Android mobileszközzel kompatibilis. Ez akkor lehetséges, ha a mobileszköz gyártója az USB specifikációnak megfelel és támogatja az audio over USB funkciót.

Ha tudni szeretné, hogy az Ön Android eszköze megfelel-e az aszinkron USB audio feltételeknek, töltse le és futtassa az USB Host Check alkalmazást!

Az AudioQuest korai fejlesztési szakaszában azt tapasztalta, hogy a 4.1 vagy újabb OS-t futtató készülékek közül nem mindegyik tette lehetővé az audio over USB natív támogatását. Ha Ön ezt tapasztalja Android 4.1 vagy újabb rendszerű eszközével, akkor kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a készülék gyártójával. Próbálja meg kideríteni az eszköz felhasználói kézikönyvéből, vagy a gyártó honlapjáról, hogy az alkalmas-e „audio over USB” támogatásra.

Annak ellenére, hogy az Android támogatja az USB audió hangkimenetet, még mindig vannak hardver gyártók, akik nem teljesen tesznek eleget az USB audio osztályozás specifikációnak. Ha Ön ezt  tapasztlja, akkor javasoljuk, hogy telepítse az USB Audio Player Pro alkalmazást.

Az UAPP saját USB audió eszköz drivert tartalmaz, amely az USB organizáció audio host mode osztályának megfelel. Ráadásul különböző audió formátumokat is támogat és menedzseli az Android belső memóriáján, valamint az SD kártyákon tárolt zenefájlokat. A Wi-Fi hálózathoz csatlakoztatott telefonnal ez az alkalmazás DLNA szerverekhez/könyvtárakhoz is képes csatlakozni. Az USB Audio Player PRO 5. verziója már Google Music, TIDAL (beleértve a TIDAL Masters-t), Qobuz támogatásra is képes, beleértve az MQA Core Decoder-t is, amely teljesen feldolgozza az MQA jelfolyamokat 44,1/48 kHz-től 88,2/96 kHz-ig.

Értékelések (0)

Értékelések

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések

Letöltések

Hasonló termékek
Utoljára megtekintett termékek
Hasonló termékek
A Jitterbugok megérkeztek üzletünkbe! Köszönjük vásárlóink szíves türelmét! Fokozza tovább Dragonfly szériás(vagy más hasonló kivitelű) USB DAC eszközének teljesítményét a megújult Jitterbug  FMJ-vel! (Full Metal Jacket)Az új Jitterbug immár teljes fémházzal érkezik, de a végén lévő, nagyr...
22 670 Ft
Tovább
Utoljára megtekintett termékek