Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

AudioQuest Jitterbug FMJ USB adat- és tápzaj szűrő

(0)
22 670 Ft/db
LeírásA Jitterbugok megérkeztek üzletünkbe! Köszönjük vásárlóink szíves türelmét!

Fokozza tovább Dragonfly szériás(vagy más hasonló kivitelű) USB DAC eszközének teljesítményét a megújult Jitterbug FMJ-vel! (Full Metal Jacket)

Az új Jitterbug immár teljes fémházzal érkezik, de a végén lévő, nagyrészt carbon tartalmú fedőlemeznek is köszönheti elődjéhez képest nagyobb hatékonyságát.
Készleten, szállítás 1-2 munkanapon belül
cikkszám:AQ-Jitterbug-FMJ
Címkék:
Mennyiség
Címkék:
Termékleírás
Értékelések (0)
Letöltések
Termékleírás

Termékleírás

A Jitterbugot nagyon egyszerű használni:

csatlakoztatni kell bármely számítógép, okostelefon, NAS, streamer, illetve autós audió rendszer közé egy USB inleten keresztül.


Az audió teljesítmény további fejlesztéséért akár használhat ugyanazon eszközökben két Jitterbugot is, egy másik USB foglalatban.

Ethernet, koax kábel, Wi-Fi és Bluetooth használata esetén csak be kell dugni egy üres USB foglalatba az eszközt és zajszűrőként funkcionál.

Megjegyzés: A beüzemelést elsősorban a Dragonfly Black and Red szériához, sorba kötve (egymáshoz csatlakoztatva) ajánlja az AQ .

Természetesen Cobalttal is érdemes kipróbálni, viszont forráskészüléktől függően javul, illetve romlik a hangminőség, mivel a Cobalt már eleve tartalmaz egy zavarszűrőt. Ezért előfordul hogy Cobalt DAC használatakor jobb az eredmény, ha a Jitterbug egy másik szabadon lévő USB portba van slotolva.

Ajánlott először a Jitterbugon keresztül küldeni az adatjelet is, s ha a teljesítmény romlik, akkor kipróbálni párhuzamosan kötve, amennyiben lehetséges.  


  • Csökkenti a jittert és az adatátviteli csomaghibákat
  • A fémház (FMJ) véd a külső zajok ellen
  • Az integrált RF-biztos USB kimeneti csatlakozó még tovább csökkenti a zajt
  • Minden USB 2.0 specifikációnak megfelel
Értékelések (0)

Értékelések

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések

Letöltések

Utoljára megtekintett termékek
Utoljára megtekintett termékek