Astell&Kern Billie Jean fülhallgató

Astell&Kern Billie Jean fülhallgató

124.900 Ft 99.900 Ft


Az Astell&Kern és a Jerry Harvey Audio közös fejlesztésű In-ear-monitor rendszerű fülhallgatója egyedi fejlesztésű kábellel, kettős lengőnyelves (BA) meghajtókkal és kiegyensúlyozott, audiofil hangzással!

Cikkszám: AK-Billie-Jean. Kategória: . Címke: .
Leírás

Audiofil fülhallgató sokat utazó zenerajongóknak

2018-ban bemutatkozik Billie Jean, az Astell&Kern és Jerry Harvey Audio együttműködésének első kettős hangszórós rendszerű, univerzális méretű hallójáratba illeszkedő fülhallgatója. A füles kiegyensúlyozott, széles színpadon megszólaló, Jerry által preferált “rock n roll” hangot kínál, egyedi szintű dinamikával, köszönhetően a Jerry Harvey Audio saját szabadalmú Freqphase™ technológiájának. Tökéletes partner bármilyen Astell&Kern hordozható zenejátszó mellé.

Fülhallgató stúdiószintű technológiákkal

A Jerry Harvey Audio Siren szériája referencia minőségű lengőnyelves (Balanced Armature) meghajtókat használ a jel hanggá alakítására. Ezek a széles spektrumon dolgozó hangszórók úgy készültek, hogy mindent minimális torzítással szólaltassanak meg 10 Hz-től 5 kHz-ig. A Freqphase™ technológia pedig kiküszöböli a hagyományosan gyártott többhangszórós fülmonitorok gyakori hibáját, az időeltolódást. A mély, közép és magas hangszórók különböző idő impulzussal működnek. Ennek korrigálására szolgál a Freqphase™ eljárás, amely precízen vágott csövek segítségével minden egyes hangszóró időzítését egységesre szinkronizálja.

kabel

Kábel a hosszú távú megbízhatóságért

A Billie Jean kábele nem a hamar szétszakadós, foszlós fajta gumírozott PVC-ből készült. Vezetője sem hagyományos, hanem ezüstözött bevonatú réz. A vezetők nem henger, hanem lapos keresztmetszetűek és spirál alakban vannak tekerve kevlár szálak köré. Ez az új fejlesztésű kábel elképesztő állóképességet nyújt és a zenében teljes dinamikatartományt tesz hallhatóvá. Emellett könnyebb a fül köré hajlítani és tetszőleges méretre állítható.
A kevlár könnyű és tartósabb, mint a nylon, ugyanakkor rendkívül strapabíró. Mivel könnyű organikus polimerekből (pl. szén és nitrogén) készült, az acélnál ötször erősebb. Különösen ellenálló a töréssel szemben, gyakran használják golyóálló mellények és repülőgép gumik erősítésére, mivel kiváló rázkódásvédelmet nyújt.

Specifikáció

  • Választható színek: Vörös/Kék
  • Rendszer típusa: hallójáratba illeszkedő fülmonitor
  • Hangszórók: 2 db (1 magas, 1 teljessávú mély/közép) BA hangszóró oldalanként
  • Impedancia: 18 Ohm
  • Zajcsillapítás mértéke: -26 dB
  • Hang technológia: Freqphase™ Time | Phase Waveguide / New Sound Bore
  • Tartozékok: 3,5 mm-es Jack csatlakozóvégű kábel (a fülhallgató felőli oldalon 0,75 mm-es 2-tűs csatlakozó található), 3 pár különböző méretű (S, M L) szilikon füldugó, védőtok
További információk
Márka

Astell&Kern