Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

AudioQuest DragonFly Red - USB DA konverter

(0)
54 999 Ft/db 72 170 Ft/db
LeírásSzámítógép, okostelefon és tablet kimenetéhez csatlakoztatható digitális-analóg konverter, a fekete változathoz képest még dinamikusabb és tisztább hangzással.
Készleten, szállítás 1-2 munkanapon belül
Ingyenes szállítás
cikkszám:AQ-DragonflyRed
Mennyiség
Termékleírás
Értékelések (0)
Letöltések
Termékleírás

Termékleírás

AQ-Az új USB mikro vezérlőnek (azaz a bemeneti processzornak) köszönhetően 77 %-kal kevesebb áramot igényelnek az új DragonFly USB DAC-ok, így üzemeltetésükhöz az Apple és Android mobileszközök is elegendő feszültséget biztosítanak. Pendrive méretű!

Használhatom a DragonFly-t Android eszközökkel?
Igen. A FragonFly Black, Red és Cobalt a legtöbb Lollipop OS (és egyes KitKat-on futó Android készülékekkel) rendszert futtató Android mobileszközzel kompatibilis. Ez akkor lehetséges, ha a mobileszköz gyártója az USB specifikációnak megfelel és támogatja az audio over USB funkciót.

Ha tudni szeretné, hogy az Ön Android eszköze megfelel-e az aszinkron USB audio feltételeknek, töltse le és futtassa az USB Host Check alkalmazást!

Az AudioQuest korai fejlesztési szakaszában azt tapasztalta, hogy a 4.1 vagy újabb OS-t futtató készülékek közül nem mindegyik tette lehetővé az audio over USB natív támogatását. Ha Ön ezt tapasztalja Android 4.1 vagy újabb rendszerű eszközével, akkor kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a készülék gyártójával. Próbálja meg kideríteni az eszköz felhasználói kézikönyvéből, vagy a gyártó honlapjáról, hogy az alkalmas-e „audio over USB” támogatásra.

Annak ellenére, hogy az Android támogatja az USB audió hangkimenetet, még mindig vannak hardver gyártók, akik nem teljesen tesznek eleget az USB audio osztályozás specifikációnak. Ha Ön ezt  tapasztlja, akkor javasoljuk, hogy telepítse az USB Audio Player Pro alkalmazást.

Az UAPP saját USB audió eszköz drivert tartalmaz, amely az USB organizáció audio host mode osztályának megfelel. Ráadásul különböző audió formátumokat is támogat és menedzseli az Android belső memóriáján, valamint az SD kártyákon tárolt zenefájlokat. A Wi-Fi hálózathoz csatlakoztatott telefonnal ez az alkalmazás DLNA szerverekhez/könyvtárakhoz is képes csatlakozni. Az USB Audio Player PRO 5. verziója már Google Music, TIDAL (beleértve a TIDAL Masters-t), Qobuz támogatásra is képes, beleértve az MQA Core Decoder-t is, amely teljesen feldolgozza az MQA jelfolyamokat 44,1/48 kHz-től 88,2/96 kHz-ig.

Értékelések (0)

Értékelések

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések

Letöltések

Hasonló termékek
Utoljára megtekintett termékek
Hasonló termékek
Kétszeres árnyékolású 3x2,5mm2 ezüstözött OFC réz kábel. Jó minőségű aranyozott csatlakozókkal szerelve kígyóbőrben.Hossza: 1,5m...
94 160 Ft
Tovább
Neotech NC-01675r - Ródium bev. banán dugó  4 db...
79 500 Ft
Tovább
KCO-RTC1 high-end szimmetrikus UP-OCC rézből, MC-945G és MC-946G XLR csatlakozókkal szerelve, rendelhető 1 vagy 1,5 méter hosszú (páros) kiszerelésben....
72 740 Ft
Tovább
UP-OCC és ezüstözött UP-OCC vezetőszálakból épített, hibrid tápkábel. CL3 belső szigetelés, szőtt szerkezetű ónozott OFC réz árnyékolás....
70 550 Ft
Tovább
KáCsa FS 2*6mm2-es belső erekkel készült, gyapotszál rezgéscsillapító anyaggal töltött BFA G és BFA 45G csatlakozókkal készült hangsugárzó kábelpár - 3 m...
110 760 Ft
Tovább
Utoljára megtekintett termékek