Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

AudioQuest Vodka 48 eARC HDMI kábel - 3 m

(0)
130 190 Ft/db
LeírásAz AudioQuest e-ARC Priority kábelek teljesítik a 48 Gbps sávszélességet, amely a 8K-10K tartalmak megjelenítéséhez szükséges és a legfrissebb videós szolgálatásokhoz. Míg a fő A/V adat párok Cinnamon szintű teljesítményt nyújtanak, az eARC adatpár és a föld-referencia szál az eARC Priority kábelekben az a minőség, mint ami a „48-as” megfelelőjében (ami jelen esetben a Vodka). Rendelhető 0,6 – 3 méter közötti hosszúságokban.
Szállítás 1 - 7 napon belül
Ingyenes szállítás
cikkszám:AQ-HVOD48-3-E
Kategóriák:
Mennyiség
Termékleírás
Értékelések (0)
Letöltések
Termékleírás

Termékleírás

  • 48 Gbps jelátviteli sávszélesség
  • 8K/10K képfelbontás és 4K/120, illetve 8K/60 képfrissítési ráta megjelenítése
  • 10% ezüst eARC vezetők / 5% ezüst földelőszál
  • 3. szintű zajelnyelés: karbon + fém + irányítottság
  • 0,5% ezüstözött réz A/V vezetőszálak

"eARC-Priority" jelentése az AudioQuest HDMI kábeleken

Visszatérő kérdés, hogy az AudioQuest „eARC Priority” jelölésű HDMI kábelek miért sokkal olcsóbbak a standard változatokhoz képest (például a „Vodka 48 eARC Priority” HDMI kábel alig feleannyiba kerül, mint a standard, csak simán „Vodka 48 HDMI” elnevezésű kábel). 

Azért lényegesen olcsóbbak az „eARC Priority” jelzésű HDMI kábelek, mert azokban csak az e-ARC csatorna és a föld-referencia szál minősége egyezik meg a „standard” változatéval. Nézzünk példaként egy „Vodka 48 eARC Priority” HDMI kábelt. Ebben csak az eARC csatorna és föld-referencia szál nyújt ténylegesen Vodka szintű teljesítményt. Az összes többi audió-videó csatornája viszont csak Cinnamon szintű teljesítményt nyújt.

Tehát minden „eARC Priority” jelöléssel rendelkező kábel elsősorban eARC-kompatibilis házimozi erősítő és televízió közé ajánlott. Azoknak lehet jó megoldás ez a kábelfajta, akiknek csak az a fontos, hogy a televíziótól visszaküldött eARC csatorna hangminősége a lehető legjobb legyen, és képminőség tekintetében nem akarnak a Cinnamon szériás kábelektől jobb teljesítményt.

Értékelések (0)

Értékelések

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések

Letöltések

Hasonló termékek
Utoljára megtekintett termékek
Hasonló termékek
RENDELHETŐ KÜLÖNBÖZŐ HOSSZÚSÁGOKBAN. A MÉRET KIVÁLASZTÁSÁHOZ NYISSA MEG A TERMÉKET! Az AudioQuest e-ARC Priority kábelek teljesítik a 48 Gbps sávszélességet, amely a 8K-10K tartalmak megjelenítéséhez szükséges és a legfrissebb videós szolgálatásokhoz. Míg a fő A/V adat párok Cinnamon szintű teljesít...
161 870 Ft
Tovább
RENDELHETŐ KÜLÖNBÖZŐ HOSSZÚSÁGOKBAN. A MÉRET KIVÁLASZTÁSÁHOZ NYISSA MEG A TERMÉKET! 8K/10K képmegjelenítésre is alkalmas, 10% ezüstözött LGC réz vezetőt tartalmazó HDMI kábel, 3-as szintű zajelnyeléssel. 8K/60 és 4K/120 képfrissítési ráta támogatás. 48Gbps sávszélességre képes, HDMI 2.1 kompati...
158 400 Ft
Tovább
Utoljára megtekintett termékek