Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

AudioQuest Dragon 48 eARC Priority HDMI kábel - 2 m

(0)
569 600 Ft/db
LeírásRENDELHETŐ KÜLÖNBÖZŐ HOSSZÚSÁGOKBAN. A MÉRET KIVÁLASZTÁSÁHOZ NYISSA MEG A TERMÉKET! 8K/10K képmegjelenítésre is alkalmas 48 Gbps HDMI kábel, Cinnamon-szintű A/V adatpárokat és Dragon-szintű 100% PSS ezüst eARC vezetőket tartalmaz, 6. szintű zajelnyeléssel. 8K/60 és 4K/120 képfrissítési ráta támogatás.
Szállítás 1 - 7 napon belül
Ingyenes szállítás
cikkszám:AQ-HDragon48-2-E
Kategóriák:
Mennyiség
Termékleírás
Értékelések (0)
Letöltések
Termékleírás

Termékleírás

48G

Az AudioQuest „48” jelölésű HDMI kábelek akár 10K felbontású professzionális Ultra-HD videó továbbításra is alkalmasak. A 48 Gbps sávszélességet négy szimmetrikus audió/videó párral oldották me, amelyek egyenként 12 Gbps átvitelre alkalmasak. A pontosságnak és szigorúbb gyártási feltételek tették lehetségessé, hogy egészen 48Gbps sávszélesség valósuljon meg, így az AudioQuest kipróbált-és-valós technológiáinak jelentősége nagyobb, mint eddig bármikor.


8K/10K

Az AudioQuest 48Gbs HDMI kábelei teljesítik azt a sávszélességet, amely szükséges a 10K és 8K/60, illetve 4K/120 felbontásokhoz/képfrissítési rátákhoz. Minden AudioQuest HDMI kábel teljes mértékben kompatibilis visszafelé a mostani 4K megjelenítőkkel is.


100% tökéletesen sima ezüst eARC vezetők és föld-referencia (HDMI)

Az AudioQuest eARC-Priority HDMI kábelekben az eARC adat-pár ezetők és a föld-referencia szálak ugyanazokat a fejlett anyagokat használják, mint a 48-as sorozatban lévő megfelelőjük (jelen esetben a Dragon HDMI kábelek), így lehetővé téve, hogy kimagasló hangminőséget nyújtsanak a lehető legbarátibb áron.


6. szintű zajelnyelés: 72V DBS grafén + globális karbon + irányítottság

A hagyományos „100%-os” árnyékolás nem elegendő arra, hogy blokkolja a Wi-Fi, mobilhálózatok és szatelit sugárzás egyre növekvő befolyásait. Az AudioQuest HDMI kábelekben mind a 19 vezető irányhelyes bekötésű, így minimálisra csökkenthető az RF zaj kábelen keresztüli „bejutása” az érzékeny áramkörök felé. Az 6. szintű zajelnyelés esetében grafén réteget adnak hozzá a karbon szendvics réteghez, amely bekerül a 4 FRL + eARC párok köré, hogy tovább csökkenjen a zajszűrő hatás. Emellett „globális” karbon réteget is adnak minden egyes vezető köré. A Dragon HDMI kábel 72V DBS aktív szigetelést is tartalmaz.


0,5% ezüstözött réz A/V vezetők (HDMI)

Az AudioQuest HDMI kábelekben növekvő vastagságú ezüst rétegeket hordanak fel az AudioQuest hosszú szemcséjű réz (LGC) vezetőre hogy javítsák a zajelnyelést. A kimagasló fémet a vezetőre helyezve a legelőnyösebb módon változtatja meg az összteljesítményt – rendkívül költséghatékony módja egy digitális kábel maximalizálásának. A Forest 48 (és az eARC-Priority szériás HDMI kábelek mindegyike) 0,5% ezüstözött réz vezetőket tartalmaz az A/V adatpárokban.

"eARC-Priority" jelentése az AudioQuest HDMI kábeleken

Visszatérő kérdés, hogy az AudioQuest „eARC Priority” jelölésű HDMI kábelek miért sokkal olcsóbbak a standard változatokhoz képest (például a „Vodka 48 eARC Priority” HDMI kábel alig feleannyiba kerül, mint a standard, csak simán „Vodka 48 HDMI” elnevezésű kábel). 

Azért lényegesen olcsóbbak az „eARC Priority” jelzésű HDMI kábelek, mert azokban csak az e-ARC csatorna és a föld-referencia szál minősége egyezik meg a „standard” változatéval. Nézzünk példaként egy „Vodka 48 eARC Priority” HDMI kábelt. Ebben csak az eARC csatorna és föld-referencia szál nyújt ténylegesen Vodka szintű teljesítményt. Az összes többi audió-videó csatornája viszont csak Cinnamon szintű teljesítményt nyújt.

Tehát minden „eARC Priority” jelöléssel rendelkező kábel elsősorban eARC-kompatibilis házimozi erősítő és televízió közé ajánlott. Azoknak lehet jó megoldás ez a kábelfajta, akiknek csak az a fontos, hogy a televíziótól visszaküldött eARC csatorna hangminősége a lehető legjobb legyen, és képminőség tekintetében nem akarnak a Cinnamon szériás kábelektől jobb teljesítményt.

Értékelések (0)

Értékelések

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések

Letöltések

Hasonló termékek
Utoljára megtekintett termékek
Hasonló termékek
RENDELHETŐ KÜLÖNBÖZŐ HOSSZÚSÁGOKBAN. A MÉRET KIVÁLASZTÁSÁHOZ NYISSA MEG A TERMÉKET! 8K/10K képmegjelenítésre is alkalmas, 100% PSS ezüst vezetőt tartalmazó HDMI kábel, 6. szintű zajelnyeléssel. 8K/60 és 4K/120 képfrissítési ráta támogatás. 48Gbps sávszélességre képes, HDMI 2.1 kompatibilis kivitele ...
569 600 Ft
Tovább
Utoljára megtekintett termékek