Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1149 Budapest, Fogarasi Út 19/E
Nyelv
hu en

Astell&Kern

Az Astell&Kern megtestesíti a ma létező legfejlettebb hordozható hifi lejátszót, amely bárhol MQS vagy Mastering Quality Sound (stúdiószínvonalú hang) minőséget nyújt Önnek. Az Astell latinul “csillagok”-at, a Kern pedig németül “központ”-ot jelent. Az AK high end lejátszó eszközök a zene központjába vezetnek.

​Ma már a zenei műsorokat digitálisan rögzítik, ami a jelenleg létező legjobb minőséget teszi lehetővé. Mégis legtöbben e zenéket olyan lerontott formában hallgatják meg, mint az MP3 vagy az internetes szolgáltatók. Az Astell&Kern DAP lejátszók fő előnye, hogy alkalmazásával közvetlenül megkaphatjuk a stúdióban rögzített, eredeti, részletekkel és extra mélységekkel teli hangot.

A készleten lévő Astell & Kern termékek mindegyike előzetes egyeztetést követően meghallgatható, kipróbálható üzletünkben. Az előzetes egyeztetés azért szükséges, hogy mire Ön megérkezik, addigra feltöltött, üzemkész lejátszót tudjon tesztelni. A raktáron lévő Astell & Kern fülhallgatók és fejhallgatók is kipróbálhatók nálunk. A megfelelő higiénia érdekében minden fülhallgatót használat előtt és után fertőtlenítő kendővel szoktunk letakarítani. Természetesen saját fülessel vagy micro SD kártyán tárolt referencia fájlokkal is kipróbálhatók a demó készülékek.

Top ajánlat

Astell&Kern

Rendezés: ABC Népszerű Ár Akciós Kiemelt Új Megjelenítve: 1-24Összesen: 6 termék Lista nézet: