Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

Neotech NES-3003II - hangfal kábel /m

(1)
67 430 Ft/m
LeírásHibrid felépítésű, egyedileg tervezett hangsugárzó kábel polietilén szigeteléssel és tűzálló PVC külső köpennyel. 2 x 6 mm2 vezető keresztmetszet, OCC réz és ezüstözött OCC réz szálakból. Akusztikai hatásai közé tartozik a megnövelt dinamika-tartomány és a transzparens, precíz karakter.
Készleten, szállítás 1-2 munkanapon belül
Ingyenes szállítás
cikkszám:NES-3003II
Hosszúság (m)
Mennyiség
Összesen:
Termékleírás
Értékelések (1)
Letöltések
Termékleírás

Termékleírás

  • UP-OCC és ezüstözött UP-OCC réz vezető

  • Polipropilén belső szigetelés

  • A belső szigetelést veszi körül az ezüstözött UP-OCC spirál vezető réteg

  • CL3 minősített PVC belső szigetelés

  • Anti-elektrosztatikus külső PVC köpeny

  • Piros színű ér: 2,9 mm2
  • Kék színű ér: 2,9 mm2
  • Fekete színű ér: 3,1 mm2
  • Fehér színű ér: 3,1 mm2
Értékelések (1)

Értékelések

Hozzászólás(1)

Értékelés:
Vélemény:

Üdvözlet!

Akkora változást hozott ennek a kábelnek a rendszerbe iktatása, hogy kötelességemnek érzem ezt megosztani a világgal, hát ha segít valakinek. 
Egy KC-FS 40 hangkábelt használtam, ami egy teljesen jó kábel,  de fél éve hangfalakat cseréltem, és a bejáratás után kezdtem azt érezni, hogy picit fátyolos a hang, és nem teljesen egységes a hangkép, értem ezalatt a frekvencia átmenet hallhatóságát, lényegében volt egy lyuk a hangképben, ezért a hangkábel irányába fordultam, mert hittem a rendszerem képességeiben, és szerencsére nem tévedtem.
Bár kiderült, jócskán alul értékeltem a rendszerem képességeit. 
Talán segítség, ha leírom milyen kábeleket teszteltem otthon,  a sorrend szándékos :

Audioquest Rocket 11
KC-FS 25
KC-FS 40
Furutech U-2T
Audioquest Rocket 33
Van Den Hul  d352
Audioquest Rocket 44
Vertere Pulse X mini

Neotech NES - 3003 II

Azért örülök, hogy ennyi időt töltöttem a kábelek tesztelésével, mert egészen biztosan nem tudta volna senki megmagyarázni nekem, hogy ilyen magasra emelheti a rendszerem hangját egy kábel. 
Annyira szépen kinyitotta a sztereó teret, hogy  valóban elveszítem a kapcsolatot a hangfalakkal, ès a zenét egyszerűen csak úgy szemből hallom.
Teljesen megszűnt a frekvencia átmenetek érzékelése, olyan egységes hangképet csinál, hogy nem lehet egyetlen tartományt sem kiemelni, minden egyes hang ugyanolyan eséllyel indul.
Megszüntette a fejemben a fülelgetèst, mert a zenén kívül semmi mást nem lehet megfigyelni, a legalsó tartomány pedig olyan mélyre süllyedt, hogy az a mai napig meglep.
Ez lehet a gyártó által ígért 30Hrz, amit eddig csak nagyon halványan hallottam.
Olyan ez a kábel, mint egy jó edző, a legjobbat hozza ki a rábízott elektronikákból.
Ha azt gondolod,  hogy egy kategóriát feljebb kellene lépned hangfalban, vagy erősítőben, inkább vedd fontolóra, hogy hazaviszed meghallgatásra ezt a kábelt, mert teljesen biztos vagyok benne, hogy az enyémnél magasabb kategóriájú rendszereken sokan,  kevésbé szép hangokat hallanak, a nem megfelelő kábel miatt.
Szándékosan heteket ( 8 hét ) vártam a vélemény írással, hogy ne a kezdeti lelkesedés beszéljen belőlem.
Ám hetek múlva is csak azt mondhatom, teljes hangkép, a teljes frekvenciatartományban, nagyon nyitott, és sztereó a hang, kerek szemmel pislogós mély hangok, a hangok pedig mélyebb csendből indulnak, elkülöníti a hangszereket egymástól. 
Rendkívüli dinamika, nyíltság, tisztaság, precíz, beleköthetetlen pontosság!
Fülelgetés helyett zene van,  Nirvana - tól Hans Zimmer - ig.
Nem mondom, hogy olcsó, de ha komolyan akarod csinálni ezt a hifi dolgot, azért mert Neked ez valóban  fontos, akkor próbáld ki.
Fel fogja emelni a rendszeredet, ha az elég jó!
Mikor rendszerbe iktatod, nem kell hosszasan fülelni, azonnali, nyilvánvaló különbséget hoz, kinyílik a zene, és a drágább kábelek után is ugyan ezt éreztem, nyíltság, dinamika, ès rèszlet, részlet hátán. 
Lenyűgöző!
Biztosan van egy minimum rendszer szint, ami tud mit kezdeni ezzel a kábellel, de teszem hozzá, én sem gondoltam, hogy rendelkezem vele, illetve nem gondoltam, hogy ennyit tud emelni rajta.
Erősítő oldalon Audioquest Welsig 5/16 villás saruval, hang oldalon pedig szintén Audioquest 500 BG csatlakozókkal használom, egyébként szimpla, ès dupla kábelnek is alkalmas. 
Ha az a típus Vagy, akinek nem a komponensek cserélgetése jelenti az örömöt, hanem a zene élvezete, és arra törekszel, hogy a rendszered hosszútávon kiszolgálja ezt az igényedet, akkor ez a kábel jó választás lehet. Mikor szól a zene, nem jut eszembe az ára, csak annyi, hogy " megérte, végre rend van" :-)

Jó döntést kívánok.

Letöltések

Letöltések

Utoljára megtekintett termékek
Utoljára megtekintett termékek