Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1149 Budapest, Fogarasi Út 19/E
Nyelv
hu en

Neotech NES-3002 - hangfal kábel /m

(0)
52 530 Ft/m
LeírásTömör, 6,3 mm2 teljes keresztmetszetű UP-OCC rézvezetőkből készült hangsugárzó kábel. A vezetőszálak mindegyikét polipropilén szigetelés veszi körül, így nyújtva jobb dinamikatartományt és extrém erőteljes basszust.
Készleten
Ingyenes szállítás
cikkszám:NES-3002
Mennyiség
Termékleírás
Értékelések (0)
Letöltések
Termékleírás

Termékleírás

A NES-3000 sorozatú hangsugárzó kábelek a legmodernebb UP-OCC rézvezetővel készültek. Anyaga és szerkezete révén olyan átlátszó és dinamikus hangot érhetnek el, amelyet a tiszta réz kábel nem ér el. A NES-3002 szilárd kialakítású, a 9AWG (6.3 mm2) egyedi polipropilén szigetelésű, amely a dinamikus és rendkívül nagy teljesítményű basszushangokat kínálja. UP-OCC tömör rézvezető Polipropilén egyedi szigetelés, kötélvezető szerkezet.

Milyen csatlakozóval érdemes használni a NES-3002 hangfalkábelt?

Ehhez a kábelhez mi a BP-6220G nevű banándugót javasoljuk. Ha tehetjük, többnyire ezzel szereljük, persze más (pl. Neotech) típusú banándugók, saruk is feltehetőek rá. A BP-6220G azért praktikus, mert minőségi anyagokból készült, ugyanakkor forrasztást sem igényel, csak rá kell csavarozni a dugót a kábelre.

A NES-3002 hangfalkábel tömör rézszálakat tartalmaz, amelyeket egyenként (!) kell leblankolni, mivel a rézszálakat külön-külön polipropilén szigetelő réteg veszi körül. Egy ilyen kaliberű hangszóró vezetéket még nekünk is a KáCsa Audió műhelyében, tapasztaltabb kézzel kb. 2-3 óráig tart megszerelni.

Fontos: ennyire nehéz és vastag kábelt nem lehet önmagában, csak úgy lecsupaszítva bedugni egy hangfalba vagy erősítőbe. Kizárólag hangfal csatlakozóval lehet stabilan és biztonságosan használni.


Értékelések (0)

Értékelések

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések

Letöltések

Hasonló termékek
Utoljára megtekintett termékek
Hasonló termékek
Hibrid felépítésű, egyedileg tervezett hangsugárzó kábel polietilén szigeteléssel és tűzálló PVC külső köpennyel. 6 mm2 vezető keresztmetszet, OCC réz és ezüstözött OCC réz szálakból. Akusztikai hatásai közé tartozik a megnövelt dinamika-tartomány és a transzparens, precíz karakter....
42 020 Ft
Tovább
High end hangrendszerekhez tervezett hangfalkábel. Vezető anyaga a legjobb minőségű (Alpha OCC) réz, amelyet a Furutech mérnökei eddig kifejlesztettek. Magas tisztasátú, oxigén mentes rézből készítik speciális öntési eljárással. Az OFC réztől eltérően ez az anyag szinte teljesen mentes a szennyeződé...
40 590 Ft
Tovább
Utoljára megtekintett termékek