Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1149 Budapest, Fogarasi Út 19/E
Nyelv
hu en

LessLoss Anchorwave - hangfal kábel (2 x 3,6 m)

(0)
400 800 Ft/pár
LeírásUtolsó pár. A LessLoss saját fejlesztésű High-End hangfalkábele, amely 2x 3,6 m hosszúságú párban vásárolható meg. A fotón BP-283 banándugókkal látható, de opcionálisan rendelhető pl. Furutech sarus/banándugós csatlakozókkal is.
1 - 7 nap
Ingyenes szállítás
cikkszám:LL-Speaker-3.6
Kategóriák:
Mennyiség
Termékleírás
Értékelések (0)
Letöltések
Termékleírás

Termékleírás

A jelhordozó kábelek két fő problémája, hogy alacsony szinten hajlamosak antenna vagy mikrofon módjára viselkedni. Az Anchorwave nagy mértékben immunis mindkét problémára. Valódi Litze geometrájú, monokristályos réz vezetőszálai amorf nanorészecskék közé lettek beágyazva, kiegészítve high tech konduktív szöveg árnyékolással. Így ez a kábel halotti csendben, magas pontossággal hordozza az Ön értékes audió jelét. Csak ha teljesen kiiktatja és elássa az akusztikai és EM mikroregéseket, és így érintetlenü lhagyja a jelet, kelhet igazán életre a zene.

Az Anchorvawe sorozat részletes angol nyelvű ismertetője elolvasható ezen a linken.

Értékelések (0)

Értékelések

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések

Letöltések

Hasonló termékek
Utoljára megtekintett termékek
Hasonló termékek
Kettős „star-quad” geometriájú kábel tömör PSC réz vezetőkkel. Szén tartalmú polietilén zaj- és áthallás csökkentő rendszer, habosított polietilén szigetelőanyag. Aktív DBS szigetelés rádiófrekvenciás csapdával....
402 630 Ft
Tovább
Utoljára megtekintett termékek