Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1149 Budapest, Fogarasi Út 19/E
Nyelv
hu en

LessLoss LL-DCC1 - digitális coax SPDIF kábel (1 m)

(0)
LeírásKifutó modell. Utolsó, bemutatótermi darab.Nagytisztaságú ezüst vezetőből készült, precíz 75 ohm karakterisztikus-impedanciájú árnyékolt kábel. A „varázslat” az árnyékolásban rejtőzik mely 5 rétegből áll: egy réz fólia, egy sűrű ezüstözött rézfonat, egy szigetelő műanyag idom, újabb sűrű rézszövet, kétrétegű karbonszál fonat.
Szállítás 1 - 7 napon belül
Ingyenes szállítás
cikkszám:LL-DCC
Címkék:
A termék jelenleg nem rendelhető.
Érdeklődöm
Termékleírás
Értékelések (0)
Letöltések
Termékleírás

Termékleírás

A LessLoss kábele nagytisztaságú ezüst vezetőből készült szintén precíz 75 ohm karakterisztikus-impedanciájú árnyékolt kábel. A „varázslat” az árnyékolásban rejtőzik mely 5 rétegből áll: egy réz fólia, egy sűrű ezüstözött rézfonat, egy szigetelő műanyag idom, újabb sűrű rézszövet, kétrétegű karbonszál fonat.

A kábel mindkét végére szereltek ferrit gyűrűket, illetve Eichmann csatlakozókkal szerelték. Ezek különlegessége, hogy az RCA csatlakozó külső polaritása műanyag, melyben egy ponton van csak fém kontaktus.

Értékelések (0)

Értékelések

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések

Letöltések

Hasonló termékek
Utoljára megtekintett termékek
Hasonló termékek
5,4 mm2 keresztmetszetű digitális triaxiális kábel.A LessLoss C-MARC sorozat a Litze huzal elvét hasznosítja modernebb kialakításban. Készíthető belőle analóg vagy digitális összekötő kábel....
71 740 Ft
Tovább
Utoljára megtekintett termékek