Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

Furutech NCF Clear Line hálózati zavarszűrő

(1)
103 370 Ft/db
LeírásHálózati aljzatba helyezhető AC optimalizáló Furutech NCF formula tartalommal. Alpha-OCC vezetős zománcozott rugók, ródiummal bevont vezető elemek és vibráció-csökkentett ház. Azonnal érzékelhető módon csökkenti a zajt, ezzel növelve a felbontást, fókuszt és háromdimenziós érzetet sztereó hangrendszereken.
Készleten, szállítás 1-2 munkanapon belül
Ingyenes szállítás
cikkszám:NCF-Clear-Line
Címkék:
Mennyiség
Termékleírás
Értékelések (1)
Letöltések
Termékleírás

Termékleírás

A Furutech nano kirstályos formulája, amelyet NCF-ként is ismert, számos ténylegesen innovatív és hatékony termékben bizonyított az elmúlt években. Az NCF különleges kristályt tartalmaz, két meghatározó tulajdonsággal – negatív ionokat generál a statikus töltés eltávolítására és a hőenergiát jóval infravörösön túlira alakítja.

A nano-méretű keramikus részecskék szénporral kombinálva rendkívüli elektromos és mechanikai csillapító anyagot eredményeznek. A Furutech által készített NCF exkluzívan Furutech termék, máshol nem készül.

Az NCF Clear Line valószínűleg a legegyszerűbb módja annak, hogy saját otthonában alkalmazhassa az NCF technológiát.

Az NCF Clear Line egy audió célra szánt AC optimalizáló. Elfér a kézben, mégis azonnal megnöveli az Ön tápcsatornájának minőségét. Egyszerűen csatlakoztassa az NCF Clear Line-t bármelyik szabad foglalathoz egy tápelosztón vagy fali kiálláson. A legjobb eredmény érdekében használja az NCF Clear Line-t ugyanazon az AC vonalon, amelyre az Ön rendszere is csatlakoztatva van.

Elég egy pillanat hogy a hangzás javulása hallható legyen. Nem is kell oda-vissza ismételten váltogatni, hogy „felfedezze” a különbséget. Azonnal ott van.

Azonnal érzékelni lehet javulást a hangszínpad mélységében és fókuszáltságában. A harmonikusok és a tonális egyensúly is jobbá válik az NCF használatával. A mélyhangok tisztábbak és részletesebbek, amely az alacsonyabb zajszintnek köszönhető.

Ezt követően húzza ki az NCF Clear Line-t a foglalatból. Azonnal hiányozni fogja ezeket az akusztikai javulásokat. Vissza akarja kapni őket.

Ugyanilyen jellegzetes különbségek hallhatók házimozi rendszerben is. Nem kevésbé fontos, hogy a videó minőségben is eltéréseket fog látni. Mindössze annyit kell tennie, hogy bedugja az NCF Clear Line-t az Ön házimozi rendszerébe és a javulás azonnal érzékelhető lesz.

Élesebb. Tisztább. Ugyanakkor természetesebb és könnyebb a szemnek.

Elég egy pillanat hogy a hallgatói élményét következő szintre emelje. Derítse ki saját füllel!

  • Növeli a felbontást, fókuszt és háromdimenziós érzetet
  • Segít a zajcsökkentésben
  • A videó mélységét, dinamikáját és élességét is javítja
  • Szénszálas ház a legjobb csillapító tulajdonságokért
  • Minden vezető elem ródium bevonatú és a Furutech Alpha eljárással kezelt

Technológiák

1. Az NCF Clear Line testét műgyantából és üvegszálból formálták nano-méretű kerámia részecskékkel és szénporral a további „piezo hatás” csillapító tulajdonsághoz. A Furutech NCF (Nano Crystal Formula) elvesz a töltöttségből, „interkonvertálva” a hő- és mechanikai valamint elektromos energiát és csillapítva a rezgéseket.

2. A Furutech NCF Clear Line zománcozott „Alpha OCC lég tekercs” passzív tekercset alkalmaz arányos vezetővel, amely a teljesítmény minőségét és a hangrendszer képességeit javítja. Minden Alpha-OCC tekercset az NCF anti-sztatikus és rezonanciás csillapító hatásának kiegészítésére terveztek. Az anyag és kialakítás számtalan tesztelési óra eredménye, a hosszúságot is az ideális hangolás érdekében választották.

3. Az NCF Clear Line testét és házát T10 rozsdamentes acél csavar és anya zárja. A gyártó úgy húzta meg ezeket, hogy optimális nyomatékkal a lehető legjobb hangminőséget nyújtsa.

4. Az NCF Clear Line házának gyűrűs szerkezetét rezonancia csillapító műgyantából és a Furutech NCF anyagából építették. A henger alakú szerkezet négy rétegből áll.

5. A belső légkamra nyomással zárt a további csillapító hatásért

6. Az NCF tető lemezt speciális hőálló műgyantából és a Furutech NCF anyagából gyártották mélyített csatornákkal hogy 76%-kal nagyobb hatékonyságot érjenek el.

Jellemzők és anyagok

1. Seciális T10 rozsdamentes acél csavar és anyák

2. NCF (többrétegű hibrid struktúra): NCF formulát tartalmazó műgyanta

3. Tekercsek: Alpha-OCC vezetős zománcozott drót, poliuretán festéssel és akril festék bevonattal

4. NCF (többrétegű hibrid struktúra) szigetelő lemez: anti-sztatikus és rezonancia elnyelő tulajdonsággal

5. Ház: NCF formulát tratalmazó műgyanta és speciális szénszál, műgyanta szigetelő gyűrűvel. A legjobb csillapító és szigetelő anyagok növelik a frekvencia kiterjesztést és tonális egyensúlyt.


  • Használható közvetlenül aljzatban hogy aktívan korrigálja a ciklus frekvenciát
  • Kiterjeszti a zenei előadások felbontását és s sztereó hangterét.
  • Segít a zaj csökkentésében.
  • Megnöveli a kép mélységérzetét és térhatását, valamint a videó dinamikáját.
  • Minden vezető elem ródium bevonatú és átment az Alpha folyamaton.


Specifikáció

Méretek (hosszú x széles) 102,3 x 39,5 mm

Nettó tömeg: 99,6 g

Értékelések (1)

Értékelések

Hozzászólás(1)

Értékelés:
Vélemény:

Valóban hozza azt amit a furutech hivatalos oldalán meg amit itt is leírtak róla! Én nem rég vettem de nem bántam meg,mert aki szeretné a meglévő audio hifi videó berendezéseinek a képi meg hangi minőségét javítani annak érdemes egy ilyen FURUTECH NCF Clear line-t beszereznie. Nem fogja megbánni!! :)) Azonnal látható meg érezhető a még nem szakmai szemmel vagy tudással rendelkezőknek is a látványos változás. :) Egy jó minőségű elosztóba érdemes egy ilyent beiktatni,mert javítja ezáltal az összes berendezést is!!!! Ára néha először soknak tűnik,de beiktatás pillanata után Felvilágosodás történik vagy Reinkarnáció...Az egész amit elképzeltél hogy ennél jobb már nem lehetne ugrik még egy nagyot...mint amikor a Trabantos kocsinkat Nyugatira cseréltök valami hasonló. TEHÁT MÉG LÉTEZNEK CSODÁK meg jó termékek. Nagyon jó termék!

Letöltések

Letöltések

Hasonló termékek
Utoljára megtekintett termékek
Hasonló termékek
A jó elosztó védi az Ön eszközeit, szűri az elektromos hálózatban található hibákat és rendezettebbé teszi a hifi/házimozi eszközök kábelezését. 1 db 4K/8K videóra optimalizált ultra-lineáris szűrt kimenettel, 1 db magas-áramú kimenettel és 4 db ultra-lineáris szűrt kimenettel, valamint 2 db USB por...
98 010 Ft
Tovább
Polírozott magas tisztaságú réz (PSC+) és hosszú szemcséjű (LGC) réz vezetőt tartalmazó, valós koncentrikus szerkezetű hifi tápkábel. Saját szabadalom szerinti földzaj elnyelő technológia, irányhelyes vezetőszálak. Rendelhető 1/2/3 méteres hosszúságban....
161 870 Ft
Tovább
A Furutech egyedülálló nanokristályos formuláját (NCF) tartalmazó, kifejezetten high end rendszerekhez ajánlott vonalszintű/összekötő kábel tartó pillér....
89 790 Ft
Tovább
High end hálózati elosztó (szűrés nélkül) 6 db Furutech FI-E30G (16A) és 1 db FI-06G aranyozott IEC aljzattal. A kevesebb rádiófrekvenciás zaj és csillapított kialakítás eredménye a tisztább, finomabb zenei ábrázolásmód, kijelzők esetében pedig nagyobb felbontás, kevesebb szellemkép....
164 130 Ft
Tovább
A jó tápszűrő védi az Ön eszközeit, csökkenti az elektromos hálózatban található hibákat és rendezettebbé teszi a hifi/házimozi eszközök kábelezését. 2 db 4K/8K videóra optimalizált ultra-lineáris szűrt kimenettel, 2 db magas-áramú kimenettel és 4 db ultra-lineáris szűrt kimenettel, valamint 4 db US...
147 510 Ft
Tovább
Utoljára megtekintett termékek