Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

Furutech e-TP609E NCF hifi elosztó

(0)
747 260 Ft/db
Leírás​Aktív szűrő elemektől mentes tápelosztó magas minőségű hifi és házimozi rendszerekhez. A Furutech saját fejlesztésű, szabadalommal védett GC-303 EMI-elnyelő formuláját és az Axial Locking rendszert is magába foglalja, NCF (nano-kristály-formula) tartalmú aljzatokkal.
Készleten, szállítás 1-2 munkanapon belül
Ingyenes szállítás
cikkszám:e-TP609E-NCF
Mennyiség
Termékleírás
Specifikáció
Értékelések (0)
Letöltések
Termékleírás

Termékleírás

Furutech e-TP609E NCF tápelosztó technológiái

A gyönyörűen megmunkált alumínium készülékház árnyékoló elemként viselkedik a leggyakoribb problémát jelentő RFI (rádiófrekvenciás) interferenciával szemben, a padlólemez belső oldalán lévő GC-303 réteg pedig blokkolja az elektromágneses zavarokat. A GC-303 egy speciális anyag, amely elnyeli a belső illesztések által generált EMI-t.


Mitől jó egy hifi elosztó?

Az elektromos áram szétosztására (tehát több elektromos eszköz egyetlen fali konnektorból történő áramellátására) bármilyen elosztó alkalmas. Igen, a nagyáruházban ezer forintért vásárolt elosztó is. Az áramellátás problémáját több szempontból lehet nézni. Talán a legegyszerűbb, ha így fogalmazunk: az alapvető probléma nem magával az elosztóval van (hiszen természetesen az ezer forintos elosztó is szét fogja több felé „bontani” az áramot), hanem az árammal. És a zajokkal, frekvenciákkal, rezonanciákkal, rádióhullámokkal. Egy hifi elosztó azokra a problémákra összpontosít, amelyek az Ön otthonán belül, a hifi vagy házimozi rendszer körül alakulnak ki.

Sok A/V megszállott képes rengeteg munkát fordítani abba, hogy óvatosan összeállított eszközökből építse fel a rendszerét. Ugyanakkor jellemzően kevés figyelmet szentelnek a forrásra, vagyis a váltóáramra. A Furutech tisztában van azzal, hogy a lánc minden eleme olyan fontos, mint az azután következő, ezért az AC tápellátás minden aspektusát maximális figyelemmel közelítették meg.


Az elosztó belső kábelezése és csatlakozói

Az e-TP609E NCF tápelosztó belsejében a Furutech csillagpontosan bekötött Alpha-22 kábelei (3,8 mm2, 12 AWG) vezetik az áramot, alacsony ellenállást garantálva. Ezek is fontos alkotóelemek, de nem (csak) tőlük lesz hatékony kiegészítő az elosztó, hanem az alumínium ház, az NCF formula (ezt tartalmazza az elosztóban lévő összes tápaljzat) és az Axial Locking rendszer által.

Honnan tudja megállapítani, hogy Ön a szennyezett AC áram áldozata? Hallhasson és keresse ezeket a tüneteket: lapos, kemény, szemcsés magas frekvenciák, vastag és ömlengő középső tartomány, kövér, kontroll nélküli basszus, levegősség nélküli, instabil hangszínpad. Ha ez ismerősen hangzik, akkor Önnek a Furutech nyújt megoldást!


Furutech NCF formula fő előnye

A cég saját fejlesztésű Nano Crystal formulája megtalálható bizonyos Furutech termékekben. Különleges, kristályokat tartalmazó anyag, amely két “aktív” feladatot képes elvégezni. Egyfelől negatív ionokat hoz létre, amelyek megszüntetik a töltést. Másodszor a hőenergiát infravörösön túlira alakítja.

A Furutech ezt a rendkívüli anyagot nano-méretű kerámia részecskékkel és szénporral kombinálja, mert ezek ún. “piezoelektromos hatású” anyagok. Az így kapott Crystal2 Formula a lehető legjobb elektromos és mechanikus csillapító anyag. Exkluzívan csak a Furutech termékeiben érhető el.

  Axial Locking rendszer előnye

  Az f-TP615E elosztó a Furutech új Axial Locking rendszerét tartalmazza. Egy kézzel behajtott csavarral „odahorgonyozzák” az aljzatot az egyetlen alumínium tömbből mart házhoz. Minden egyes aljzat saját 3M csillapító anyaggal van körülvéve, így egymástól is el vannak szigetelve.

  Teszt: mért rezonancia/vibráció hullámformák a Furutech AC foglalatokon az Axial Locking rendszer használatával és anélkül.

  Feladat: kiértékelni az Axial Locking rendszer elektromos zaj, oszcilláció és rezonancia/vibráció elnyelő képességét.

  Az eredmények mutatják, hogy a Furutech saját szabadalmú Axial Locking rendszere (kézzel beállítva az optimális értékek eléréséhez) csökkenti a zajt, oszcillációt és vibrációt csaknem tízszeres szinten!

  Teszt körülmények:

  • Szoba hőmérséklet: 16 fok
  • Páratartalom: 35%
  • Az e-TP609-et oldalára állították, hogy tetőlapja a tesztelő felszerelésre merőleges legyen
  • Az impulzust küldő eszköz 20 cm-re állt az aljzatoktól
  • Hozam: 0,0731 (m)
  • Mérő apparátus: FFT mérő
  • Mérő frekvencia: 10 kHz
  • Mintavételezési frekvencia: 5 600 Hz
  • Mérési idő intervallumok: 0,0390625 ms
  • Blokk méret: 1024 pont
  • Mért adat hossza: ~ 40ms 
  Specifikáció

  Specifikáció

  Aljzatok
  6 db
  Rögzítő elemek
  nem-mágnesezhető, ródium bevonatú tiszta Alpha réz elemek
  Aljzat test anyaga
  nejlon/üvegszál erősítésű, NCF formulát tartalmazó anyag
  Aljzat felső eleme
  NCF tartalmú polikarbonát
  IEC aljzat
  Furutech FI-09NCF(R) ródium bevonatú Alpha réz érintkezővel és NCF formulával
  EMI zajelnyelő elem
  GC-303
  További csillapító elem
  Axial Locking System vibráció és oszcilláció csökkentő rendszer
  Kimenetek száma
  6 db
  Belső kábelek
  csillagpontos bekötésű, Furutech Alpha-22 3,8 mm2 (12 AWG) keresztmetszetű kábelek
  Készülékház anyaga
  magas osztályú alumínium
  Külső méretek
  266 x 130 x 56,5 mm (talp nélkül)
  ​Tömeg
  2,94 kg
  Értékelések (0)

  Értékelések

  Hozzászólás(0)

  Értékelés:
  Vélemény:
  Letöltések

  Letöltések

  Hasonló termékek
  Utoljára megtekintett termékek
  Hasonló termékek
  A Firewall a LessLoss Skin-szűrő technológiája. Olyan zajszennyezés blokkolására képes, amelyet a tekercs vagy kondenzátor alapú megoldások meg sem közelítenek. A kritikus körökben elismert DFPC (dinamikus szűrős tápkábel) elvéből tovább fejlesztett LessLoss FireWall modul felszabadít olyan elrejtet...
  557 310 Ft
  Tovább
  7 kimenetes, hálózati szűrő funkciót betöltő hifi elosztó 2 magas áramú és 5  forráskészülékekhez optimalizált, szűrt aljzattal. Saját szabadalmú földzaj elnyelő rendszer, irányhelyes alacsony ellenállású tömör magos belső kábelezés. Ultra-lineáris AC RF szűrő kondenzátorok. Túlfeszültség védel...
  543 510 Ft
  Tovább
  Utoljára megtekintett termékek