Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1149 Budapest, Fogarasi Út 19/E
Nyelv
hu en

Astell&Kern CD Ripper MKII - CD bemásoló és futómű

(0)
99 999 Ft/db 204 470 Ft/db
LeírásGondtalanul bemásolhatja lemezeit számítógép használata nélkül Astell&Kern hordozható zenelejátszójára a CD Ripper MKII segítségével.
Készleten
Ingyenes szállítás
cikkszám:AK-CD-RipperMKII
Kategóriák:
Címkék:
Mennyiség
Címkék:
Kategóriák:
Termékleírás
Értékelések (0)
Letöltések
Termékleírás

Termékleírás

Gyors és egyszerű CD-rippelés
A CD lemeznek még ma is van jogosultsága, azonban a lemezek számítógépre való bemásolása, könyvtárba rendezése, borítóképek keresgélése sok időt vesz igénybe, különösen, ha több száz albumot akarunk rippelni. Az Astell & Kern CD-Ripper MKII ezt a folyamatot teszi egyszerűbbé.
A felhasználó tetszés szerint választhat háromfajta másolási sebességet, a berippelt fájlok formátuma WAV vagy FLAC lehet. Megjegyzés: Csak az AK CD-ripper MKII-vel kompatibilis Astell & Kern lejátszókra lehet Audio CD lemezeket berippelni, tehát nem használható számítógépes CD-olvasóként. A támogatott lejátszók listája lentebb található.

Stabil működés
A CD-RIPPER MKII stabil teljesítményt nyújt és az elődjéhez képest tovább fejlesztett felépítést. Használatával a lemezeit átmásolhatja Astell & Kern mobil hifi lejátszójára. A csatlakoztatott lejátszó hozzáfér a Gracenote szerveréhez és a legfrissebb zenei adatbázisból letölti az összes, bemásolásra váró albumhoz elérhető információt, a borítóképet beleértve. Emellett a felhasználó manuálisan is átírhatja az album cím/előadó/zeneszám/műfaj adatait és a kiadási évet, amennyiben a Gracenote tárában nem szerepel ilyen adat.

CD-lejátszó funkció

Az 1.17-es szoftverfrissítés telepítése követően arra is van lehetőség, hogy a CD-Rippert futóműként használva hallgassuk a zenét. Ilyenkor tehát a Ripperhez csatlakoztatott Astell&Kern hordozható zene lejátszó nem másolja fel saját háttértárára a lemez tartalmát, hanem csak elindítja a lemezt és a DAP analóg hangkimenetéről lehet élvezni a muzsikát! Megjegyzés: a CD rippelés az AK DAP információs menüjéből indítható el.


Vibráció csökkentett ház

Az AK CD-RIPPER MKII az elődhöz képest megnövelt tömegű, hogy hatékonyan csökkentse a vibrációkat. Aljában három vibrációcsökkentő alátét is található, amelyek a CD forgásából eredő rezgést csökkentik, ezzel hiba mentesítve a bemásolás folyamatát.

  • Szín: Gun Metal
  • Ház anyaga: Alumínium
  • Méretek (széles x magas x mély): 149 x 49 x 149 mm
  • Tömeg: 1,26 kg
  • Választható formátum: WAV, FLAC

Doboz tartalma: AK CD-RIPPER MK II, Micro USB kábel, Type C – micro USB kábel, micro USB – micro USB kábel, gyors használati útmutató, jótállási jegy. Jótállási idő: a vásárlás napjától számított 1 év.

Kompatibilis AK lejátszók

A mellékelt USB-C / micro USB kábel használatával: SP1000/SP1000M/SE100

A micro USB / micro USB kábel használatával: AK380/AK320/AK300/KANN/AK240/AK120 II/AK100 II/AK70 MK II/AK70/SR15

Értékelések (0)

Értékelések

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések

Letöltések

Hasonló termékek
Utoljára megtekintett termékek
Hasonló termékek
-31%
Alumínium házas dokkoló állomás az AK300 sorozatú (pl. AK320 és AK380) hordozható zenejátszók számára. Analóg sztereó XLR kimeneteinek köszönhetően nagy teljesítményű hangrendszerre illeszthető a lejátszó, emellett a CD-Ripper cd-bemásoló fogadásához szükséges micro USB porttal is rendelkezik....
129 899 Ft 89 990 Ft
Tovább
Alumínium házas Bluetooth-távvezérlő az Astell&Kern hordozató zenejátszóinak gyors és kényelmes vezeték nélküli vezérléséhez....
79 000 Ft
Tovább
Utoljára megtekintett termékek